Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ανάγκη αντιμετώπισης των εθνικών ζητημάτων με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ενότητα και όχι με υβριστικές και εμπρηστικές δηλώσεις υπογράμμισε ο Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και στους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και ο Χρήστο Κούτρα.

Ερωτηθείς σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού τόνισε, ότι η Ελλάδα δεν είναι μία μικρή χώρα, αλλά στην παρούσα φάση είναι μία χώρα που έχει κυβέρνηση μικρών δυνατοτήτων, χαρακτηρίζοντας την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου περί Σουλτάνου ως «βούτυρο στο ψωμί της Άγκυρας», ενώ για τη στάση που υιοθετεί ο κ. Καμμένος, ανέφερε ότι «η ιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά», αφού, όπως είπε, μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί και αλλάζει απόψεις, ευχόμενος τη μία στιγμή στο τέλος διαδικαστικής συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, οι δύο στρατιωτικοί να γυρίσουν το συντομότερο δυνατό και την αμέσως επόμενη, στη αίθουσα συντακτών, να μιλάει για 15 χρόνια.

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση αναφορικά με την είσπραξη δημοσίων εσόδων και τις κατασχέσεις λογαριασμών ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε: «οι φόροι και οι εισφορές έχουν τσακίσει τον κόσμο της εργασίας και την αγορά. Ενδεικτικά στοιχεία της φορολογικής ασφυξίας που έχει επέλθει στους Έλληνες είναι το γεγονός ότι ακόμα και μία startup εταιρεία πρέπει να πληρώσει προκαταβολή φόρου 80%, οι αποποιήσεις κληρονομιάς, που από τις 30.000 με 35.0000 το 2015 έφτασαν φέτος να ξεπερνάνε τις 100.000.

Η άγρια υπερφορολόγηση δεν βγαίνει. Εμείς θα ελαφρύνουμε άμεσα τα φορολογικά βάρη, όσο γίνεται. Αυτή τη στιγμή όλοι πλήττονται, ο Έλληνας επαγγελματίας, ο μικρός και μεσαίος επιχειρηματίας σε λίγο θα είναι η ώρα των συνταξιούχων και μισθωτών, που θα χάσουν δύο και τρεις μισθούς και συντάξεις με τις νέες περικοπές και φυσικά την ίδια ώρα υπερφορτώνετε το Δημόσιο. Έχετε προσλάβει 30.000 περισσότερους μετακλητούς υπαλλήλους από κάθε άλλη κυβέρνηση, έχετε φορτώσει το Δημόσιο με καινούργιους γενικούς γραμματείς, κομισάριους στους δήμους, από 200 τμηματάρχες το Υπουργείο Παιδείας απέκτησε 600 ,στην ΕΡΤ υπάρχουν προϊστάμενοι χωρίς υπαλλήλους.

Επίσης, η αύξηση δανεισμού μέσω repos κατά 20 δις είναι ο πιο ακριβός τρόπος δανεισμού. Αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο αύξησε το Δημόσιο χρέος, αλλά το έκανε ποιοτικά χειρότερο, είναι η ακριβότερη διαχείριση του χρέους και το κάνουν για να συντηρήσουν το κομματικό κράτος που θέλουν να φτιάξουν, για να πληρώσουν τα 500 εκ παραπάνω στους μετακλητούς και τις προαγωγές των υπαλλήλων».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.