Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας πραγματοποίησε ενημέρωση στα Δημοτικά Σχολεία Άρματος και Ασωπίας.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Μαρτίου, από στελέχη του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Α.Ε με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών και των γονέων τους σε δράσεις ανακύκλωσης.

Στο Δημοτικό σχολείο Ασωπίας ακολούθησε πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), όπου τα παιδιά μέσα από το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης είχαν την δυνατότητα να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να ενημερωθούν για την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας.

Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας θα συνεχίσει την συνεργασία με τα σχολεία της Περιφέρειας των Δήμων – Μελών του, προωθώντας τις περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών.

Από τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α

Στερεάς Ελλάδας Α.Ε

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.