Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Αυτή την στιγμή σήμερα Τετάρτη 1/8/2018 Και ώρα 12 το μεσημέρι όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες εργολάβος που εργάζεται στον Δήμο Ιστιαίας κατασκευάζει με υλικά του Δήμου εξέδρα προκειμένου να γίνει σήμερα το φεστιβάλ της ΚΝΕ .

Και ερωτώ την κ. Δήμαρχο: Δεν φτάνει που χορηγείται την πλατεία χωρίς σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πάρα κατασκευάζεται και την εξέδρα προκειμένου ένα πολιτικό κόμμα να κάνει τις εκδηλώσεις του.

ΠΟΙΟΣ σας έχει δώσει αυτό το δικαίωμα να επιβαρύνουμε τον Δήμο και τον Δημότη με έξοδα του εργολάβου κατασκευής διότι ο συγκεκριμένος εργάζεται ως επαγγελματίας με μπλοκάκι και ποιός ΈΔΩΣΕ το δικαίωμα να στερούμε την πλατεία από τα παιδιά μας και από όλους μας για τις εκδηλώσεις του κάθε κόμματος.

Καλά τι τσαμπουκάς είναι αυτός.......

ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ......

Τρέλα πουλάμε;;;;

Σε βίντεο που έχω ο εργολάβος μου δηλώνει ότι έχω εντολή από την Δήμαρχο και θα πληρωθώ από τον Δήμο.

ΔΗΜΌΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.