Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

Πετυχημένος Δήμαρχος είναι αυτός που γνωρίζει το ρόλο του, δηλαδή να εκτελεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου από το οποίο διοικείται ο Δήμος. Ο δημοτικός σύμβουλος είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί και να συμβουλεύει τον Δήμαρχο για την επιτυχία του έργου ανεξάρτητα αν είναι της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης. Αυτό προσπαθώ συνεχώς να κάνω και να ενημερώνω για να διορθωθούν και να προληφθούν ορισμένα πράγματα.

Επανέρχομαι σήμερα για τρίτη φορά, ίσως γίνομαι κουραστικός και για πολλούς γραφικός, αλλά επιβάλλεται λόγω και του καυτού θέματος των πυρκαγιών των ημερών.

Κυρία Δήμαρχος, ο νόμος ορίζει ότι όταν ένα οικόπεδο ο ιδιοκτήτης δεν το καθαρίζει δέκα ημέρες πριν ενημερώνεται από το Δήμο για τον καθαρισμό με βάση το σχέδιο πυροπροστασίας. Εάν ο ιδιοκτήτης δεν το κάνει υποχρεούται ο δήμος με τα δικά του μηχανήματα να καθαρίσει τον χώρο και την δαπάνη να την βεβαιώσει στο όνομα του ιδιοκτήτη στην αρμόδια ΔΟΥ. Εσείς ποιον από τους δύο τρόπους έχετε επιλέξει για να μην έχει η πόλη αυτά τα χαλια; Και για να μην γίνουμε παρανάλωμα του πυρός;

Οι εικόνες αυτές είναι από κεντρικά σημεία της πόλης, δειγματοληπτικά, στα ΚΤΕΛ, στο κατάστημα "Σκλαβενίτης" απέναντι, πλησίον κατάστημα υδραυλικών στο κεντρικό δρόμο άνοδος προς πλατεία κ.τ.λ. Και ερωτώ. Ξέρετε ότι οι συνέπειες είναι μεγαλύτερες όταν ένας δημοτικός σύμβουλος επισημαίνει παρατυπίες, παραλήψεις και εσείς το αγνοειτε; Εύχομαι να μην συμβεί κάτι.

Αυτά προς το παρόν γιατί, για την δουλειά αυτή υπάρχει ετήσιο κονδύλι για την πυροπροστασία που ποτέ κανείς δεν ήρθε να απολογηθεί που και πως διανέμεται πράγμα που είστε υπόχρεα κυρία Δήμαρχος να απολογηθείτε και για όλο το έργο σας και τα πεπραγμένα σας μέχρι 30 Ιουνίου κάθε έτους, πράγμα που δεν έχετε κάνει και αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Βασίλης Δημόπουλος

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.