Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Δημόπουλου Βασίλη Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

~~~*~~~

Σήμερα 24-08-2018 στο γραφείο μου ο επιμελητής του Δήμου, μου παρέδωσε σφραγισμένο φάκελο , στο οποίο υπήρχε Δελτίο Τύπου προς τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, ανυπόγραφο με την λέξη ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ σε απάντηση του από 22-08-2018 Δελτίο Τύπου μου. Θέλω να ενημερώσω ότι πέραν από 22-08-2018 Δελτίο Τύπου για το ίδιο θέμα έχω εκδώσει και έχω δημοσιεύσει και στις 23-08-2018 νέο Δελτίο Τύπου. Σε απάντηση του ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ανυπόγραφο δελτίο τύπου έχω να προσθέσω τα παρακάτω.

Φρόνιμο και σωστό, είναι να αποδεχθείτε το σοβαρό παράπτωμα που έχετε δημιουργήσει κάποιοι, που επισύρει σωρεία πειθαρχικών αδικημάτων και πιθανός και ποινικών και μη γελοιοποιείτε με αυτές τις συμπεριφορές τον Δήμο.

1) Αναφέρεσθε στο Δελτίο Τύπου «ότι σε καμία περίπτωση και από κανένα έγγραφο του Δήμου όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Δημόπουλος αλλά παραλείπει να αναφέρει, δεν προκύπτει να ζητήθηκε καταβολή ποσού για κατοχύρωση θέσης στην εμποροπανήγυρη».

Μα καλά κανείς δεν έχει το θάρρος να πει την αλήθεια; Θα σοβαρευτείτε; Όλα τα Γραμμάτια Εισπράξεως προκαταβολών από διαφόρους εμπόρους που έχετε εισπράξει παράνομα αναφέρουν στην αιτιολογία για τέλη εμποροπανήγυρης 2018 έχοντας δίπλα και τον κωδικό του λογαριασμού αυτού.

2) Σε ότι αφορά το λούνα παρκ που αναφέρεσθε παράνομα προβήκατε σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία στις 13-08-2018 με το ποσό των 5500,00€ χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου για το ποσό αυτό. Και επιπλέον και πιο σοβαρό δεν έχει αναρτηθεί ούτε έχει ενημερωθεί η περιφέρεια για τον κατάλογο των συμμετεχόντων που έπρεπε να είχε γίνει μετά το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας 15-07-2018 που έπρεπε να υποβάλει την αίτησή του ο ενδιαφερόμενος στην επιτροπή της εμποροπανήγυρης, βάσει της υπ’αρίθμ. 222/2018 απόφαση εγκρίσεως κανονισμού εμποροπανήγυρης Ιστιαίας.

3) Σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4,5,6 και 7 του κανονισμού λειτουργίας της εμποροπανήγυρης με την απόφαση 222/2018 του δημοτικού συμβουλίου, σε συνδυασμό με τον Ν4497/2017 ορίζετε ότι: Μετά την υποβολή των αιτήσεων που ορίσθηκε 15-07-2018 στην επιτροπή της εμποροπανήγυρης ή μέσω ΕΛΤΑ και το πέρας της διαδικασίας, εκδίδεται κατάλογος συμμετεχόντων ο οποίος αναρτάται στο δημοτικό κατάστημα, προκειμένου οι επιλεγέντες να καταβάλουν τα αναλογούντα τέλη υπέρ του Δήμου και να εκδοθεί η έγκριση συμμετοχής. Η εν λόγω απόφαση στην συνέχεια κοινοποιείται στην περιφέρεια και είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή στα ελεγκτικά όργανα του Ν4497/2017. Σε περίπτωση που υποβλήθηκαν εκπρόθεσμα αιτήσεις, θα εξετάζονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εμπροθέσμων αιτήσεων και αφού υπάρχουν αδιάθετες θέσεις.

4) Σήμερα το πρωί ανέβηκα στο Δημαρχείο πήγα να δω μήπως υπάρχει ανάρτηση του καταλόγου των συμμετεχόντων, δεν υπήρχε έψαξα στο διαδίκτυο δεν βρήκα τίποτα αναγκάστηκα να απευθυνθώ στον υπάλληλο κ. Κατούνη ο οποίος μου είπε ότι δεν γνωρίζει και πήρε τηλέφωνο μπροστά μου την δημοτική υπάλληλο κ. Μαρία Δημητρίου η οποία του είπε ότι ο κατάλογος δεν είναι έτοιμος των συμμετεχόντων και ότι θα είναι έτοιμος σε μία εβδομάδα. Ακούσατε Ακούσατε και έχετε το κουράγιο και την δύναμη να ακολουθείται ανελλιπώς εσείς που βγάζεται και δελτία τύπου την πολιτική της εξαπάτησης και της διάδοσης ψευδών στοιχείων.

Εισπράξατε χρήματα με την αιτιολογία τέλη εμποροπανήγυρης χωρίς απόφαση και έγκριση του δημοτικού συμβουλίου και χωρίς την ανάρτηση και έγκριση συμμετοχής των επιλεγέντων από την επιτροπή της εμποροπανήγυρης σύμφωνα με την απόφαση 222/2018 του δημοτικού συμβουλίου που αποτελείται από Πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Τσούτσικα και μέλη τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Τσάντζαλο, τον κ. Αργύριο Φενερίδη και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους κ.Δημητρίου Μαρία και κ. Αικατερίνη Ζερβούδη.

Κάποτε παλιά διαφήμιζαν στην αγορά για καλλίτερο φερμουάρ το ΖΑΜΑ, βάλτε λοιπόν ένα τέτοιο και σταματάτε να βάζετε σε περιπέτειες τον Δήμο και τους πολίτες με τέτοιου είδους πράξεις και πολιτικές. Και μην προκαλείτε κάποιοι ανθρώπους που έχουν διαγωνισθεί στην κοινωνία, είναι γνώστες του αντικειμένου να καταθέσουν τα γεγονότα στον εισαγγελέα και καλά θα ήταν αν από τα αναφερόμενά μου κάτι είναι αναληθή να αναφερθείτε εσείς στον εισαγγελέα, Άλλωστε αυτά που λέω τα λέω δημόσια και τα υπογράφω ενώ εσείς το δελτίο τύπου που λέτε προς τους δημοτικούς συμβούλους το οποίο και μου το στείλατε το δημοσιεύσατε κιόλας και ας είναι και ανυπόγραφο.

Σας περιμένω, άλλως είχα πει από καιρό ότι ο χορός του Ζαλόγκου που θα φεύγετε από τον Δήμο και θα πέφτετε στο κενό από τον όροφο θα άρχιζε από Οκτώβριο του 2018, προβλέπω να έρθει πολύ νωρίτερα.

ΙΣΤΙΑΙΑ 24-08-2018

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.