Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

Ν.Ε. Νομού Ευβοίας

Ένα τεράστιο επικοινωνιακό και πολιτικό παιχνίδι έχει στηθεί από την κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό γύρω από τις συντάξεις. Η ματαίωση της περικοπής τους έχει αναδειχτεί σε πρώτο θέμα και προπαγανδίζεται σαν κορυφαία πολιτικοοικονομική επιτυχία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτών δηλαδή που είχαν ψηφίσει το Νόμο Κατρούγκαλου που προέβλεπε τις περικοπές των συντάξεων. Πανηγυρίζει δηλαδή η κυβέρνηση γιατί πέτυχε να μην ισχύσει Νόμος που, υπενθυμίζουμε, μόνο η ίδια είχε ψηφίσει, παρά την αντίθεση όλων των κοινωνικών φορέων και επαγγελματικών τάξεων.

Πρόκειται για κορυφαία απάτη, αφού πρόκειται για μετάθεση της περικοπής τους για ένα έτος και όχι κατάργηση του Νόμου, όπως είχε προτείνει το ΚΙΝΑΛ το καλοκαίρι στη Βουλή και η Κυβέρνηση είχε αρνηθεί να το ψηφίσει.

Οι πολίτες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι η περικοπή των συνάξεων, του ΕΚΑΣ από χιλιάδες μικροσυνταξιούχους και των επιδομάτων είναι δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ και αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής του

Οι πανηγυρισμοί των κυβερνητικών στελεχών στα ΜΜΕ για δήθεν κατάργηση της περικοπής των συντάξεων, δεν έχουν άλλο σκοπό παρά μόνο να υφαρπάσουν για άλλη μια φορά, με το ψέμα και την απάτη την ψήφο του Ελληνικού Λαού.

Χαλκίδα 26-11-2018

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.