Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Ο σοφός λαός λέει, οποιος νύχτα περπατει λάσπες και σκ....α πατει. ΚΑΙ ο Βασίλης Δημόπουλος λέει οποίος θέλει να πάει φυλακή και είναι δημοτικός σύμβουλος να πηγαίνει στο ναρκοπέδιο που λέγεται δημοτικο Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού διότι παντού υπάρχουν ναρκες. Και μπαινουμε στην ουσια.

Εχθές 26 Νοεμβρίου ειχαμε Δημοτικό Συμβούλιο με 37 θέματα ημερήσιας διάταξης εκτός των εκτός ημερησιας . Ανάμεσα στα θέματα αυτά ήταν ΠΡΟΣ συζήτηση το κυριότερο θέμα που συζητείται κάθε χρόνο η έγκριση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου. Η κυρία Δήμαρχος δε μπόρεσε να έχει δίπλα της τους 14 δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της. Μόλις που εκανε απαρτία παρισταμένων 6 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης μεταξύ αυτών και εμού.

Στη συνέχεια δε κ μόλις άρχισε το Δημοτικό Συμβούλιο και πριν ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα οι 3 είχαν φύγει και προσπαθούσαμε να τους γυρίσουμε πίσω κάνοντας διακοπή της συνεδρίασης για ένα 15λεπτο προκειμένου να τούς μαζέψουμε απτα καφενεία και απτά σπίτια τους. Αυτα για να καταλάβετε τι ακριβώς γίνεται.

ΚΑΙ τώρα πάμε για τις ναρκες.

Νάρκη νο1. ΣΤΗΝ ερώτηση μου στη κυρία Δήμαρχο τι ακριβώς συμβαίνει με τον αναμενόμενο έλεγχο που γράφεται στα ΜΜΕ για τον δήμο απάντηση δεν πήρα.

Νάρκη νο2. Σε οτι αφορά διαγραφή τελών υδρεύσεων την οποίαν συνεχώς και παρανόμως κάθε φορά φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ολόκληρη κατάσταση δημοτών τα οποία έχουν βεβαιωθεί κυρίως στον τέως Δήμο Αρτεμισίου Και Λουτρών Αιδηψού κωφεύει Και προχωρα στη διαγραφή αυτών.

Νάρκη νο3. Απέκρυψε το σημαντικότερο γεγονός ότι από χθες 26 Νοεμβρίου δύο ελεγκτές δημόσιας διοίκησης βρίσκονται στο Δήμο ελέγχοντας στοιχεία δαπανών υδρεύσεων από τον τέως Δήμο Αρτεμισίου και στην συνέχεια και τον καλλικρατικο Δήμο μας.

Νάρκη νο4. Δεν ανέφερε στο σώμα και δεν ανακοίνωσε ως επιβάλλεται την πειθαρχική δίωξη 20 ημερών της ιδίας και τριών δημοτικών συμβούλων Και την αιτία της δίωξης.

Νάρκη νο5. Όλα ΤΑ θέματα που έρχονται για συζήτηση στερούνται εγγράφων ενημέρωσης του προς συζήτηση θέματος Στους δημοτικούς συμβούλους ΜΕ σκοπό την παραπλάνηση και την εφαρπαγη της ψήφου. Προβαίνει στην πληρωμή δαπανών προηγούμενων χρόνων με μια οριστική και μόνο απόφαση δικαστηρίου χωρίς να προβαίνει σε έφεση όπως επιβάλλεται απ το κώδικα βασιζόμενη σε μία γνωμοδότηση κάποιου ιδιώτη δικηγόρου.

Όταν δε μετά ελέγξεις την εν λόγω δαπάνη θα δεις οτι είναι εικονική ανύπαρκτος η οποία επισύρει σειρά προστίμων και ποινικών και πειθαρχικών διώξεων σε αυτούς που τα εψηφισαν.

Αυτά τα ανακοινώνω με πλήρη επίγνωση τα οποία κατήγγειλα στους αντίστοιχους φορείς και πού μετά από έλεγχο ακυρώθηκαν και είναι σε εξέλιξη διαχειριστικοι έλεγχοι για τν Δήμο και πιθανών πειθαρχικές και ποινικές διώξεις σε αυτούς που τα ψήφισαν.

Από δω και στο εξής δηλώνω ΌΤΙ σε αυτό το ναρκοπέδιο δε πρόκειται να προσέρχομαι εαν δεν τηρηθούν οι κανόνες της σωστής ενημέρωσης και λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.