Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Κυρία Δήμαρχος ζήτησες στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 26/11/2018 με την τροποποίηση του προϋπολογισμού την δημιουργία δύο νέων κωδικών περαν του υπάρχοντος για Ηλεκτρολογικο εξοπλισμό με το ποσό των 20000,00€ για την προμήθεια εορταστικου χριστουγεννιάτικου διακοσμου. Αυτό φαίνεται και από το έγγραφο το οποίο έχω αναρτήσει. Το ψήφισα αν και υπερβάλλον όπως ανέφερα προκειμένου να δώσουμε μια εορταστική νότα στο Δήμο μας.

Βλέπω και διαβάζω την εγκατάσταση ενός δέντρου παράμερα της πλατείας διότι το κέντρο της πλατείας θα φιλοξενήσει το παγοδρόμιο,το μέγα εύρημα της θητείας Σας και έτσι ο κύκλος μιας ωραίας πλατείας θα κλείσει με την γλίτσα του παγοδρομιου και ένα δέντρο παράμερα και να μην μπορούμε να χαρούμε την πλατεία και να μην μπορούμε να περάσουμε μέσο αυτής από τον ένα παράλληλο δρόμο στον άλλο.

Και για όλα αυτά μαθαίνω αφού πήρατε τα χρήματα να τα διαχειριστείτε προσέλαβες και ντεκορατερ για τα λαμπάκια, αντί να πας πέρα στο χωρό που γίνεται η λαϊκή αγορά και να στήσουμε ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο χωριό πηγαίνοντας εκεί και το παγοδρόμιο και αποσυμφοριζοντας και την πόλη με την άνεση του πάρκινγκ κλπ, αλλά όλα στο πόδι και επί τροχάδην χωρίς ένας επισκέπτης και εμείς οι ίδιοι να χαρούμε την πλατεία μας ήρεμα και ήσυχα και με πλάνο και ντεκόρ όχι τα λαμπιόνια και το εορταστικό περίγυρο της πλατείας αλλά την γλίτσα του παγοδρομιου με τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί στο σημειο αυτο.

Και μην ξεχνάμε κάθε χρόνο έχουμε τρία τέσσερα σπασίματα από αυτή την δουλειά τα οποία είναι και καταγεγραμμένα.

Τον ντεκορατερ για την τοποθέτηση για τα λαμπιόνια μέσο ΑΣΕΠ τον προσέλαβες;

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.