Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Προκειμένου η κ. Δήμαρχος να καλύψει τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες που κάνει προσπαθεί με επιπολαιότητα να καλύψει πράξεις κολασιμες πειθαρχικά και ποινικά και γίνομαι πιο σαφής

1) ανέφερα στο δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο δέντρο που τοποθέτησε παράνομα και Ραγδαίος έτρεξε και με ΔΕΛΤΊΟ τύπου αναφέρει ότι το δέντρο αυτό το χάρισε ιδιώτης και τον οποίο ευχαρίστησε και εγώ ερωτώ την ΔήμαρχοQ ο νόμος ορίζει και λέει ότι όταν ένα δέντρο είναι εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού άδεια κοπής χορηγείται από το δασαρχείο όταν δε είναι εντός σχεδίου απαιτεί άδεια από την πολεοδομία. Επειδή το έψαξα το θέμα δεν υπάρχει άδεια κοπής ουτε Απο το δασαρχείο ούτε από την πολεοδομία.

2) Γιατί δεν μας λέει το όνομα του δωρητου και την Επιτροπή αποδοχής της δωρεάς που υπάρχει στο Δήμο.

3) Με ποια μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου έγινε η τοποθέτηση και ποιός εγγυάται την ασφαλή τοποθέτηση τούτου. Αυτό κυρίως αφορά και τον προϊστάμενο κ. Μουσουτζανη να μας απαντήσει. Και πώς τοποθετήθηκε ένα παράνομο δέντρο χωρίς να υπάρχει η νομιμότητα του από την πολεοδομία Ιστιαίας.

Κυρία Δήμαρχος σοβαρεψου για να μην παραπονιέσαι για τα συνεχή πειθαρχικά τα οποία περνάς. Και να καταλάβετε καλά ότι ο τόπος αυτός και το μαγαζί αυτό που λέγεται δημαρχεία δεν είναι δικό σου ούτε δικό μου και η λαϊκή ετυμηγορία μας έστειλε εκεί να εφαρμόζουμε τους νόμους και τους κανόνες για την καλύτερη διαχείριση.

ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΈΞΗ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.

ΕΊΣΤΕ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.