Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

Δεν μας φθάνουν τα ναρκοπέδια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στήνουμε νάρκες και με τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

Οι φωτογραφίες είναι στον περίβολο χώρο του Ιερού Ναού Κοίμησης Θεοτόκου Ιστιαίας και η τάση του ρεύματος 220 βολτ θανατηφόρα!

Να μας απαντήσει ο κύριος Δημήτριος Σπανός, σύζυγος της κυρίας Δημάρχου, υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, προσωπικά σε εμένα και όχι στους "γνωστούς άγνωστους" (όπως ο ίδιος προκλητικά αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ), ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη σε πιθανό περιστατικό ηλεκτροπληξίας;

Τονίζω ότι, η απόσταση λαμπάκια - πεζοδρόμιο είναι λίγο περισσότερο από ένα μέτρο, στο ύψος ενός παιδιού, καθώς και επικίνδυνα για διερχόμενα οχήματα στο ποιο κομβικό σημείο της πόλης.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.