Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με χαμόγελα και χρώματα γέμισε η πλατεία της Ιστιαίας το απόγευμα της Κυριακής. Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο γιορτινό κάλεσμα της δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να φωτογραφηθούν με τον Αγιο Βασίλη!

Οι λιλιπούτιοι δημότες κατασκεύασαν τα στολίδια βάζοντας χρυσόσκονη και κορδέλες σε μπάλες και κουκουνάρια και στη συνέχεια τα τοποθέτησαν στο δέντρο ύψους επτά μέτρων που πρόσφερε φίλος δημότης.

« Με τη σημερινή γιορτή στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αλληλεγγύης δήλωσε η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λϊνα Ευσταθίου επισημαίνοντας ότι ο δήμος ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Ιστιαία και στην Αιδηψό, για μικρούς και μεγάλους.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.