Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Χαρίτση, εγκρίθηκε το ποσό των 175.547,40 ευρώ για το Δήμο Χαλκιδέων, για την εξόφληση υποχρεώσεών του που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως 19/7/2018.

Το συνολικό ποσό που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά από αιτήματα των Δήμων, είναι 2,8 εκατ. ευρώ για όλη τη χώρα και θα διατεθεί εντός του πλαισίου του Προγράμματος Αυτοδιοίκηση Κοινωνική Συνοχή-Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ).

Η διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν οι επιχορηγούμενοι Δήμοι, ορίζεται στην υπ’ αριθμ. 42266/13-08-2018 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

Επίσης, για έργα αποκατάστασης των ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, εγκρίθηκε για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου το ποσό των 85.000 ευρώ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας». Το συνολικό ποσό για τους Δήμους της χώρας είναι 535.000 ευρώ.

Οι ενισχύσεις συνολικά αγγίζουν τα 4,5 εκατ. ευρώ για τους δήμους της χώρας.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.