Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Επειδή τα γεγονότα τρέχουν σας γνωρίζω τα παρακάτω σε προηγούμενο προ μηνός Δημοτικό Συμβούλιο και συζητώντας θέμα ημερήσιας διάταξης προϋπολογισμού και απολογισμού του νομικού προσώπου κοινωνική μέριμνα παιδεια Αθλητισμός απευθύνθηκα στην κ. Πρόεδρο του νομικού προσώπου κ. Μυρτώ Παπαϊωάννου παρουσία της κ. Δημάρχου για το εάν είχαμε έλεγχο τον Απρίλιο μήνα του 2018 από Επιτροπή ελεγκτών του προγράμματος ΕΣΠΑ. Και εκεί έλαβα την κατηγορηματική απάντηση ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Είχα τονίσει τότε ότι από πληροφορίες που είχα ότι για το επιδοτούμενο πρόγραμμα από 01/09/2017 έως 31/07/2018 του ΕΣΠΑ για τα ΚΔΑΠ και το βρεφονηπιακό σταθμό ο έλεγχος βρήκε το μεν βρεφονηπιακό σταθμό να λειτουργεί άψογα τα δε ΚΔΑΠ να υπάρχουν παρατυπίες και παραλήψεις σοβαρές. Δυστυχώς για μια αλλά ακόμη φορά επαληθεύτηκα και η υπηρεσία της ΕΤΑ μας τιμώρησε απορρίπτοντας όλη την επιδότηση για τους μήνες από 01/01/2018 έως 31/07/2018 τέλος του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Προκαλώ την κ. Πρόεδρο του νομικού προσώπου και την κ. Δήμαρχο γιατί έκρυψαν το γεγονός αυτο; Γιατί στο απολογητικό που είχε στείλει η Επιτροπή ελέγχου για να δοθούν στοιχεία μας το απέκρυψαν και μας έλεγαν πως όλα βαίνουν καλα; Ποιος θα επιβαρυνθεί την απώλεια της επιδότησης από το ΕΣΠΑ για τα ΚΔΑΠ; Με ποιο δικαιωμα θα πληρωθούν οι δαπάνες για τα ΚΔΑΠ μέσω του Ταμείου του ενιαίου φορέα του νομικού προσώπου; Πώς πληρώνει το νομικό πρόσωπο διάφορα άτομα τα οποία δεν έχουν ουδεμία σχέση με το νομικό πρόσωπο και την παροχή υπηρεσίας γι'αυτό, ανασφάλιστα και χωρίς σύμβαση εργασίας; Πώς είναι δυνατόν το νομικό πρόσωπο να προσλαμβάνει άτομα προς εργασία κατόπιν προκήρυξης παρουσιάζοντας το βασικό στοιχείο πρόσληψης κάρτα ανεργίας την στιγμή κατά την οποία το πρόσωπο αυτό εργαζόταν ταυτόχρονα με την ανεργία που επικαλείται στο νομικό προσωπο; Από ποιο κωδικό πληρωνεται; Μηπως σας θυμίζει τιποτα κ. Πρόεδρος τα προυπολογισθεντα ποσά 20000€ για την εταιρία υποστήριξης και για κάποια προγραμματα; Πόσα είναι τα χρήματα των εφτά μηνών της επιδότησης που χάθηκαν; Και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την απώλεια των χρημάτων αυτων;

Πρέπει να ντρέπεσθε και σε λίγο καιρό θα απολογηθειται όλοι σας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.