Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση «Κάλαντα Χριστουγέννων στην Ιστιαία» που φέτος για πρώτη φόρα έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Ιστιαίας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας.

Το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του ΓΕ.Λ Ιστιαίας εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του προς το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και το Δ.Σ του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας, τόσο για την αρωγή και τη στήριξη όσο και για την διάθεση ολόκληρου του εισπραχθέντος ποσού στη Γ’ Λυκείου για την πενταήμερη εκδρομή της.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές! Είθε το νέο έτος να φέρει χαρά, υγεία, ευτυχία και ευημερία. Ας είναι το 2019 η χρονιά που η ανθρωπότητα θα αποβάλει τον αμοραλισμό κατακτώντας την καλύτερη προοπτική του εαυτού της.

Για το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Ιστιαίας

Ο Πρόεδρος

Σταματονικολός Ιωάννης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.