Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Στις 12/10/2018 με αριθμο.πρωτ. 10961/2018 Και με αρ.Πρωτ. 13576/29-11-2018 κατέθεσα αιτήσεις προς την Διεύθυνση προσωπικού του Δήμου προς την κ. Δήμαρχο και προς τον κ. Δημητρόπουλο διευθυντη διοικητικών υπηρεσιών και αναπληρωτή Διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

Με τις αιτήσεις μου αυτές ζητούσα να μου δοθούν αντίγραφα δικαστικών αποφάσεων καθώς και τιμολόγια με τα οποία ορισμένοι προμηθευτές δικαιώθηκαν δικαστικά και ήμασταν υποχρεωμένοι να τους πληρώσουμε. Για τις αποφάσεις αυτές δεν ασκήθηκε καμία έφεση και κατέστησαν αμετάκλητες. Επίσης ζήτησα να μου δοθούν τα παραστατικα περίπου 3000000€ τα οποία αναφέρονται στον προϋπολογισμό ως ΠΟΕ δηλαδή δαπάνες προηγούμενων οικονομικών ετών.

Τα παραπανω συζητήθηκαν σε πρόσφατα δημοτικά συμβούλια τα οποία και καταψήφισα διότι δεν μου ειχαν δοθεί τα προαναφερόμενα για να έχω άποψη.

Απο έρευνα που έκανα διαπίστωσα τα παρακάτω

1) Επικαλέστηκαν και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος κ. Σπανός και η δημοτική σύμβουλος κ. Παπαϊωάννου Μυρτώ κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού ότι τα εν λόγω παραστατικά τα οποία ζητάω τιμολόγια αναλυτικές καταστάσεις σε όσους οφείλουμε κλπ είχαν σταλεί στο παρατηρητήριο του υπουργείου Εσωτερικών όπου και εξετάσθηκαν και εγκρίθηκαν και γι'αυτό το έφεραν στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση.

ΨΕΎΔΕΣΘΕ ΑΣΎΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΡΟΗ ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΈΧΩ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΊΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΏΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΊΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ ΌΤΙ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΑΠΟΣΤΈΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΆ. ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΘΕΩΡΟΎΝΤΑΙ ΌΤΙ ΑΦΟΎ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΘΕΩΡΟΎΝΤΑΙ ΑΛΗΘΉ ΜΕ ΈΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ. Αλίμονο αναφέρουν εάν διαπιστωθεί ύστερα από καταγγελία ότι αυτά είναι αναληθή και ύστερα από έλεγχο τεκμηριωθεί τούτο. ΠΕΡΙΜΈΝΩ τα στοιχεία που έχω ζητήσει που κακώς και κατά παράβαση δεν μου έχουν δοθεί για να ασκήσω τα δικαιώματα μου ως δημοτικός σύμβουλος.

2) Με έγγραφο που πήρα σήμερα 3/1/2019 έλαβα απάντηση επί των προαναφερόμενων αιτήσεων μου για την παροχή των φωτοαντιγράφων από τον κ. Δημητρόπουλο.

Καλά κ. Δημητρόπουλε δεν ντρέπεστε που ψεύδεσθε και προσπαθείτε με αυθαίρετο τρόπο να δικαιολογήσετε τα αδικαιολογητα;

Δεν ντρέπεσθε λέγοντας αυθαίρετα ότι ήρθατε σε επικοινωνία με νομικους τόσο, και το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. Και σας απάντησαν σχετικά με τα έγγραφα και τα προσωπικά δεδομένα.

Κύριε Δημητρόπουλε όταν στέλνετε ένα έγγραφο και επικαλείστε νομικούς θα πρέπει να τους ονομάζετε και να επισυνάπτεται την οποία γνωμοδότηση τους.

Σε ότι αφορά την ΑΡΧΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ 52/2018 ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΆΙΟ ΤΟΥ 2018 Η ΑΡΧΉ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΆ ΣΕ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ και επιπροσθέτως από τον Μάιο και μετά θα έπρεπε ο δήμος να έχει ορίσει υπεύθυνο συμμόρφωσης με τον κανονισμό προσωπικών δεδομένων (G.D.P.R.)στην υπηρεσία του. Ο μη ορισμός αποτελεί σημαντική παράβαση για το Δήμο.

Για να τελειώνουμε είστε απαράδεκτος και εσύ κ. Δημητρόπουλε και η κ. Δήμαρχος οι οποίοι από τις 12/10/2018 Και εντός μηνός δηλαδή μέχρι της 12/11/2018 έπρεπε να μου είχατε παραδώσει όλα τα ζητούμενα και γνωρίζεται πάρα πολύ καλά ότι δαπάνες τις οποίες έχετε πληρώσει και έχουν εκδοθεί χρηματικα εντάλματα είναι εικονικές απέραστες στα βιβλία του Δήμου μη εμφανιζόμενες ως υποχρέωση για πληρωμή στους ισολογισμούς δεν έχουν συμπεριληφθεί στα ΜΥΦ και στις δηλώσεις ΦΠΑ και εισοδήματος. Και εμείς τόσο καιρό δίνοντας τυφλή εμπιστοσύνη και πιστεύοντας ότι τα στοιχεία που μας φέρνετε είναι σωστά και ακριβή ψηφίζαμε και υπογράφαμε θετικά. Ήδη σας έχω ενημερώσει προσωπικά και τους δύο σας για τέσσερις δαπάνες αυτού του είδους και

ΖΗΤΏ

Να μου δοθούν εντός δέκα ημερών τα στοιχεία τα οποία έχω ζητήσει ήτοι

Α)αναλυτικές καταστάσεις και αντίστοιχα παραστατικά των ΠΟΕ του Δήμου που εμφανίζονται στον προϋπολογισμό του 2019

Β) τις δικαστικές αποφάσεις που αναφέρω στην αίτηση μου για τρεις υποθέσεις που πρόσφατα ήρθαν στον Δημοτικό Συμβούλιο για να πληρωθούν, τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί καθώς και τις αντίστοιχες εγγραφές που έχουν γίνει στα βιβλία του Δήμου για τις επί πίστωση αυτές συναλλαγές.

Τα ανωτέρω αποτελούν υποχρέωση σας να μου τα χορηγησετε επιφυλάσσομενος παντός άλλου νομίμου δικαιώματος μου σε περίπτωση αρνήσεως θα προσφυγω στο σώμα ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στο παρατηρητήριο του υπουργείου Εσωτερικών και στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο λαός δια της ψήφου του μας έστειλε στον Δήμο για να πρατουμαι σωστή και καλή διαχείριση και στα πλαίσια αυτά προσπαθώ να συμμορφωνομαι.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.