Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγες εβδομάδες απέμειναν για τη μεγαλύτερη γιορτή γεύσης . Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη, Τρίκαλα και Βόλο, σειρά έχει η Χαλκίδα. Ένα τριήμερο γεμάτο γευστικές εκπλήξεις από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Τo 1ο Chalkida Street Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου), καθώς και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου (πάνω από την παραλία Σουβάλας), θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ξεχωριστές γεύσεις από επιχειρήσεις εστίασης, καθώς και προϊόντα τοπικών παραγωγών. Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί με παράλληλες δράσεις όπως συναυλίες, happenings για τους μικρούς επισκέπτες και φυσικά, μουσική με dj sets.

Τη διοργάνωση του Φεστιβάλ αναλαμβάνουν η Soulfood Thessaloniki και ο ραδιοφωνικός σταθμός Home Radio 89,1 με τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Ευβοίας, του Δήμου Χαλκιδέων και την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για παραγωγούς και επιχειρηματίες, έως 15 Απριλίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 22213.53594. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ώρες λειτουργίας:

• Παρασκευή 3 Μαΐου: 18.00 - 00.00

• Σάββατο 4 Μαΐου: 12.00 - 00.00

• Κυριακή 5 Μαΐου: 12.00 - 00.00

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.