Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ –Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει άραγε ποτέ;

Βασίλης Λέκκας αισθαντικός, τρυφερός, μελωδικός, ευαίσθητος. Ένας τροβαδούρος με μια σπάνια φωνή που ξεκίνησε την καριέρα του με τον Μάνο Χατζιδάκι, συνεργάστηκε και συνεργάζεται με πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Οι συνεργασίες του πάντα έφεραν και φέρουν την σφραγίδα της ποιότητας και των προσεκτικών επιλογών.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, που με τόση προθυμία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι πάνω από όλα ένας βαθιά στοχαζόμενος και προβληματισμένος καλλιτέχνης που σκύβει πάνω στα προβλήματα της κοινωνίας μας και κυρίως των νέων, με τους οποίους έχει μια συχνή και συνεχή επαφή.

Μετανάστευση, εξαρτήσεις, φτώχεια, ανεργία, ιδεώδη, στόχοι.

Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτή την διανθισμένη με τα υπέροχα τραγούδια του εκπομπή στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Και όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Ξεκίνησε μια πολιτιστική κατοχή, για να επέλθει μια οικονομική κατοχή. Και όταν εμείς απωλέσαμε, τραβήξαμε, κρύψαμε τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά μας, τότε χάσαμε τις αντιστάσεις μας και την ταυτότητά μας. Το τραγούδι έχει τέτοιο ρόλο να ενεργοποιεί συνειδησιακά ακόμη και τους Έ.λληνες που βρίσκονται σε αποστάσεις χιλιάδων μιλίων»

Μια κουβέντα ουσίας που θίγει τον πυρήνα, την καρδιά της κοινωνίας μας, τους νέους μας, που όπως λέει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ σε αυτούς οφείλουμε να παραδώσουμε ανόθευτη την σκυτάλη της ελληνικότητας, της καθαρότητας και του πολιτισμού μας!

Μην χάσετε αυτή την ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.