Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας πραγματοποίησε εχθές η Υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή, συνοδευόμενη απο τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Ευβοίας Κώστα Τζαβάρα και τους υπολοιπους υποψηφιους περιφερειακούς συμβούλους του νομού.

Η περιοδεία της Υποψήφιας Περιφερειάρχη περιελάμβανε συναντήσεις με τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της πόλης, μεταξύ αυτών με το προεδρείο και εκπροσώπους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ευβοίας, του Επιμελητηρίου Ευβοίας, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών κα.

Στη συνάντησή της με τον Πρόεδρο και μέλη της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ευβοίας, η Κατερίνα Μπατζελή συζήτησε ζητήματα υποδομών και οδικών δικτύων, ενώ ετέθη επίσης το θέμα της συντήρησης των υποδομών.

Στη συνάντησή της με την Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας, η Κατερίνα Μπατζελή έθεσε με ιδιαίτερη έμφαση τα θέματα της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, της απόκτησης επώνυμων προϊόντων για τον Τουρισμό, καθώς και το θέμα της συνεργασίας Επιμελητηρίου – Περιφέρειας.

Κατα την ολοκλήρωση της περιοδείας, ο Κώστας Τζαβάρας δήλωσε: "Ολοκληρώσαμε μια εντατική περιοδεία στην περιοχή της Χαλκίδας όπου είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής καθώς και με εκατοντάδες πολίτες. Απο την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοινό σημείο επαφής με όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων: πως η Χαλκίδα και συνολικά ο νομός Ευβοίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης όλης της Στερεάς Ελλάδας. Διαθέτουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να το κάνουμε πράξη δίνοντας έμφαση στην υλοποίηση βασικών υποδομών που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες την περιοχή μας αλλά και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προστασίας των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Η Κατερίνα Μπατζελή γνωρίζει απο πρώτο χέρι τα προβλήματα της Εύβοιας και με την τρίτη διαδοχική της επίσκεψη της στο νησί υποδηλώνει πως η Εύβοια τίθεται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας, στην καρδιά του αναπτυξιακού μας σχεδίου για ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα".

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.