Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Eπιστολή προς ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ 100,4

Με αφορμή την συνέντευξη της υποψηφίας Δημάρχου κ. Μιμούση στον σταθμό σας και όσα σε αυτήν ελέχθησαν σχετικά με την υποστήριξή της από το Κίνημά μας , επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ συνεπές στην απόφαση την οποία είχε λάβει σε ανύποπτο χρόνο να μην παρέχει «χρίσματα» ας μας επιτραπεί η έκφραση σε υποψηφίους Δήμων με πληθυσμό κάτω των 40.000 κατοίκων, ΔΕΝ έχει λάβει καμία απόφαση υποστήριξης του συνδιασμού της ανωτέρω υποψηφίου Δημάρχου όπως και κανενός άλλου υποψηφίου ή συνδιασμού στο Δήμο σας.

Βεβαίως μέλη μας συμμετέχουν σε διάφορους συνδιασμούς υποψηφίων με κριτήρια τοπικά και όχι πολιτικά και επομένως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο σας με οποιοδήποτε τρόπο συναρτάται με το Κίνημα Αλλαγής

Χαλκίδα 22-05-2019

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΜΑΡΗΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.