Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή διαφόρων δημοσιευμάτων που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες στον τοπικό τύπο του δήμου Ιστιαίας -Αιδηψού σας ενημερώνουμε ότι η τελευταία συνεδρίαση της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Εύβοιας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα13/05/2019 με πλήρη απαρτία ,παρώντων των μελών της ΚΠΕ κκ.Κολούτσου και Παπαβασιλείου, και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ κ.ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΜΙΜΟΥΣΗ.

Οποιαδήποτε ανακοίνωση για δήθεν άλλα συνεδρίαση της Ν.Ε. ειναι ΨΕΥΔΗΣ .

Επίσης η Τοπική Οργάνωση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, διότι τις στηρίξεις σε δήμους κάτω των 40.000 κατοίκων η εγκύκλιος του κόμματος ορίζει οτι αποκλειστικά αρμόδια ειναι η Ν.Ε.

Παρακαλούμε ,εάν υπάρχουν δελτία τύπου από τον οπονδήποτε να μας στείλετε άμεσα αντίγραφο.

με τιμή τα μέλη της Ν.Ε.

ΡΟΖΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ υπ.οργανωτικου

ΤΣΑΛΑΣ ΧΑΡΗΣ υπ.επικοινωνιας και αν.εκπ.τυπου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.