Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων του Δήμου ότι τέθηκε σε λειτουργία ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης των δηλωθέντων τετραγωνικών για όσα ακίνητα κατά το παρελθόν είχαν δηλωθεί πλημμελώς.

Εφόσον λοιπόν το επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι δεν απαιτείται να προσέλθουν στην υπηρεσία εσόδων του Δήμου παρά να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (miridigital.gr), ή του υπουργείου Εσωτερικών (ypes.gr), ή της ΑΑΔΕ (aade.gr), ή της ΓΓΠΣΔΔ (gsis.gr), ή της ΚΕΔΕ (kedke.gr).

Για την υποβολή της διορθωτικής δήλωσης απαιτείται μόνο η ταυτοποίηση των δημοτών με τους κωδικούς που χρησιμοποιούνται για την είσοδο στο Taxisnet.

Δεν απαιτείται η υποβολή κανενός απολύτως δικαιολογητικού από τους δημότες προκειμένου να γίνεται η διόρθωση. Αρκεί μόνο η ηλεκτρονική τους δήλωση. Η διαφορά ανάμεσα στα τετραγωνικά μέτρα που είναι δηλωμένα στο Ε9 και σε εκείνα βάσει των οποίων γίνεται η χρέωση των δημοτικών τελών, προκύπτει αυτόματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής διορθωτικής δήλωσης χωρίς πρόστιμα λήγει στις 31 Μαρτίου 2020.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Ιωάννης Σούρρας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.