Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο τύπου σχετικά με τις επιπτώσεις στο Δήμο μας λόγω κρούσματος του νέου κορονοιού

Μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για θετικό κρούσμα στην περιοχή ευθύνης του Δήμου μας, τις πρώτες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το κλείσιμο των σχολείων, η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε αίτημα για ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με θέμα την ενημέρωση και τις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν για την προστασία της Δημόσιας υγείας στην περιοχή μας.

Αυτή τη στιγμή, έστω και τώρα, πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα με ευθύνη των αρμόδιων αρχών της κυβέρνησης και του Δήμου μας, προκειμένου:

 Να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας με προσλήψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Να υπάρξει μέριμνα για περισσότερα κρεβάτια νοσηλείας, για μηχανήματα και εξοπλισμό που μπορεί να απαιτηθούν

 Να εξασφαλιστεί η προμήθεια σε φάρμακα, υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής υγιεινής

 Τα ενδεικνυόμενα υλικά προφύλαξης (μάσκες, σαπούνια, αλκοολούχα αντισηπτικά κλπ) να διατεθούν δωρεάν απο το κράτος στον πληθυσμό και ιδιαίτερα σε όλους τους χώρους που υπάρχει συγχρωτισμός.

 Σε όλους τους μαζικούς χώρους του Δήμου (σχολεία, υπηρεσίες κλπ) να χορηγηθούν τα απαραίτητα μέσα για την ατομική υγιεινή (αλκοολούχα διαλύματα κλπ) με ευθύνη του Δήμου

 Να εξασφαλιστεί η ιατρική παρακολούθηση, η επαρκής υγιεινή στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία του Δήμου μας.

 Να εξασφαλιστούν πρόσθετες άδειες με αποδοχές και ασφάλιση :

α) Σε όσους εργαζόμενους νοσούν, προκειμένου να αναρρώνουν

β)Σε όσους εργαζόμενους καλούνται να παραμείνουν με τα παιδιά τους στο σπίτι, εξαιτίας του προληπτικού κλεισίματος των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών

Τώρα να δυναμώσει ο αγώνας του λαού, για ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, για σύγχρονο κέντρο Υγείας στην περιοχή μας, ενάντια στην πολιτική οδηγεί στην υποβάθμιση και τη συρρίκνωση των δομών δημόσιας υγείας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

- Καμαράτος Θανάσης

- Μιχαηλίδης Αλέκος

- Ραχιώτη Μαρία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.