Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 13/4/2020

Η επιστολή διαμαρτυρίας την οποία δημοσιεύσαμε την 10/4/2020 στον τοπικό τύπο και θέσαμε σε γνώση της Δημοτικής Αρχής, για τη διενέργεια του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, για άλλη μια φορά δεν λήφθηκε υπόψη.

Η Δημοτική αρχή του κ. Κοντζιά επιμένει σε συνεδρίαση ΔΣ με τη μέθοδο της δια περιφοράς, χωρίς συζήτηση, χωρίς αντιπαράθεση, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα για προ ημερησίας διάταξης θέματα. Είναι της λογικής μένουμε σιωπηλοί, χωρίς συζήτηση, χωρίς αντιπαράθεση, χωρίς αναφορά στα επείγοντα προβλήματα, γραμμή που καλλιεργείται απο την κυβέρνηση την οποία η Δημοτική αρχή υποστηρίζει.

Ως εκ τούτου η Λαϊκή Συσπείρωση και οι Δημοτικοί της Σύμβουλοι δεν θα μετέχουν σε αυτή τη διαδικασία - παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο έχουν τεθεί σοβαρά θέματα όπως αναμόρφωση του Οικονομικού προϋπολογισμού, αλλά και επειδή δεν δίνεται καμία δυνατότητα για συζήτηση θεμάτων προ ημερησίας διάταξης όπως αυτό του θέματος των ενεργειών και της ενημέρωσης από την πλευρά της Δημοτικής αρχής για τις ενέργειες της για την Covid-19, ενέργειες τις οποίες θεωρούμε ανεπαρκείς. Οι προτάσεις ελάφρυνσης επίσης, που τίθενται στο θέμα με αρ. 17 δεν είναι επαρκείς και θα έπρεπε να συζητηθούν αναλυτικά και όχι με την μέθοδο της δια περιφοράς.

Θα μπορούσαν ήδη να έχουν ληφθεί μέτρα για συζήτηση με τηλεδιάσκεψη με τον εξοπλισμό που υπάρχει ήδη, αξιοποιώντας ηλεκτρονικό εξοπλισμό που υπάρχει στο Δήμο, έστω και σε τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ.

Τοποθετούμαστε μόνο με θετική ψήφο στα θέματα 12 και 13 που αφορούν τα έκτακτα κονδύλια για την αντιμετώπιση του Covid 19 για τον Δήμο και τους οικισμούς Ρομά. Τα ποσά αυτά που χορηγούνται απο το κεντρικό κράτος ως έκτακτη χρηματοδότηση δεν καλύπτουν παρά ελάχιστες ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας στην παρούσα φάση. Σε όλα τα υπόλοιπα θέματα θα απέχουμε της διαδικασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κοινοποίηση:

- κ. Δήμαρχο & τον κ. Πρόεδρο του ΔΣ

- Όλα τα μέλη του ΔΣ

- Προς το λαό το Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.