Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Τουριστικών Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η Ομοσπονδία μας βρίσκεται σε συνεχής επαφές με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, τον γραμματέα του υπουργείου Υγείας, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ και την γραμματεία του ΕΟΔΥ, προκειμένου να

1)παραλάβουμε το επίσημο έγγραφο που αφορά στο πρωτόκολλο υγιεινής και νέας λειτουργίας των καταλυμάτων

2)να αποστέλλουμε και να τίθονται προς συζήτηση οι προτάσεις μας σχετικά με το πρωτόκολλο και

3) να συμβαδίζουμε και να ενημερωνόμαστε ως φορέας τουρισμού με τα καθημερινά νέα δρώμενα του covid 19.

Μέχρι στιγμής, δεν μπορούμε να σας ανακοινώσουμε κάτι επίσημο καθώς , κατόπιν εξαγγελιών των προαναφερθέντων θεσμών ,θα έχουμε το εν λόγω πρωτόκολλο μετά την 11η Μαίου όπου και θα κατατεθεί στον πρωθυπουργό από την ΣΕΤΕ και την ΠΟΞ.

Στο ενδιάμεσο, σας βεβαιώνουμε ,ότι αναζητούμε προσφορές από πολλές εταιρείες απολυμάνσεων αλλά και εταιρείες τοποθετήσεων πλέξιγκλας ,προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη και οικονομικότερη προσφορά για τα μέλη μας.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προσφορά των 170 ευρώ (πλεον φπα) για τις γνωστοποιήσεις των καταλυμάτων μας και την έκδοση νέου σήματος λειτουργίας, είναι ακόμη σε ισχύ και αφορά σε όλα τα καταλύματα της Στερεάς Ελλάδας.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους.

Πάντα στην διάθεσή σας.

Για το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ενοικ. Τουριστικών Καταλυμάτων,

Η Πρόεδρος,

Όλγα Βογιατζή.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.