Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επ΄ ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του αειθαλούς και γνωστού για το φιλανθρωπικό του έργο, ιερωμένου μας, Π. Ιγνατίου Καπνίση, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου επισκέφτηκε το Γηροκομείο Ιστιαίας για να ευχηθεί προσωπικά στον στυλοβάτη αυτού του ευαγούς ιδρύματος, Π. Ιγνάτιο.

Εκεί η κα Ευσταθίου είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί λεπτομερώς για τις ανάγκες του ιδρύματος, που έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα αυτή την οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η Δήμαρχος διαβεβαίωσε πως θα πράξει ότι είναι δυνατόν στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του Δήμου και πως θα φροντίσει προσωπικά να ευαισθητοποιήσει πρόσωπα και φορείς, έτσι ώστε να συνδράμουν το φιλανθρωπικό έργο του Π. Ιγνατίου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.