Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Search Our Site

Ο Ν.Ο.Δ.Ω. μαζί με τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού διοργανώνουν τον 6ο Αγώνα Κολύμβησης Ν.Πύργος – Ωρεοί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020.

Για να δείτε και να κατεβάσετε τα έντυπα του αγώνα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης...

Με αφορμή ερωτήματα που έχουν τεθεί σχετικά με την υποβολή Ιατρικής Βεβαίωσης.

Η συγκεκριμένη βεβαίωση αφορά τον COVID-19, εκδίδεται από αρκετές ειδικότητες ιατρών (παθολόγο - καρδιολόγο - οικογενειακό - κ.α.) και σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) & της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) είναι υποχρεωτική για τους συμμετέχοντες στον κολυμβητικό αγώνα. Σύμφωνα πάντα με τα προαναφερόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την έκδοσή του είναι απαραίτητη η προσκόμιση στον ιατρό (όχι στον ΝΟΔΩ) του "Φύλλου Ιατρικού Ιστορικού Αθλητή" (Προαγωνιστικός έλεγχος), όπως διευκρινίζεται και στο Παράρτημα ΙΙΙ της Προκήρυξης.

Τέλος διευκρινίζεται ότι η Ιατρική Βεβαίωση για COVID-19 είναι διάφορη και ανεξάρτητη από την απαραίτητη Ιατρική Γνωμάτευση Καρδιολόγου ή την Κάρτα Υγείας Αθλητή (για εν ενεργεία αθλητές), που αφορά τον καρδιολογικό έλεγχο για την συμμετοχή στον αγώνα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.