Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Search Our Site

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Ιουλίου 2020 ο 6ος αγώνας αντοχής κολύμβησης από τον Νέο Πύργο στους Ωρεούς, διαδρομή μήκους 2 χιλιομέτρων.

Τον αγώνα οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών σε συνεργασία με το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και τη στήριξη των: Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρεών, Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννηση» Νέου Πύργου και του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε άλλη χρονιά με 50 συνολικά αθλητές και πραγματοποιήθηκε με την εποπτεία της ΚΟΕ (Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος) με τα μέλη της Μανώλη Μουστάκη και Γιάννη Αγάλο. Συγκεκριμένα πήραν μέρος 12 γυναίκες και 38 άντρες, ενώ την επιτροπή αγώνα αποτελούσαν οι Κώστας Μπάμης (Πρόεδρος ΝΟΔΩ και υπεύθυνος αγώνα), Βασίλης Μπάμπος (Γραμματέας του ΝΟΔΩ) και Βορόπουλος Γιάννης (υπεύθυνος στίβου).

- Στο τέλος της ανάρτησης υπάρχουν τα αποτελέσματα -

Στην διάρκεια του αγώνα τηρήθηκαν όλοι οι απαιτούμενοι όροι για την προστασία από τον COVID-19, ενώ υπήρχε και γιατρός (Άννα Λουκατζίκου – καρδιολόγος), ναυαγοσώστες, συνοδεία έξι (6) ταχύπλοων σκαφών αλλά και σκάφος του Λιμανικού Σώματος. Όλο τον αγώνα πλαισίωσαν με την προσφορά τους πολλοί εθελοντές.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Πρόεδρο του ΝΟΔ Ωρεών Κώστα Μπάμη στις 10:40 και οι δύο πρώτοι αθλητές τερμάτισαν μετά από σχεδόν 29 λεπτά και ο τρίτος μετά από 31 λεπτά. Ο τελευτείος κολυμβητής τερμάτισε με χρόνο 60:01.

Στον αγώνα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Νίκος Αλεξανδρής και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων. Παρών και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας Μίλτος Χακτζηγιαννάκης, αλλά και ο Λιμανάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας και ο Λιμενσταθμάρχης Ωρεών Χάρης Καραπανιγιώτης.

Να αναφέρουμε πως από τους άντρες κολυμβητές τις πρώτες τρείς θέσεις κατέλαβαν οι Κώστας Σαριγεωργίδης (από Αθήνα), Θοδωρής Λάιος (ΝΟΔ Ωρεών) και Μπαντουβάνης Πάνος (από Περιστέρι). Στις γυναίκες αναδέιχθηκαν πρώτες οι: Μαρία Καλογεροπούλου και Ευαγγελία Αλεξίδη (από Πύργο Ηλίας) και Αρετή Γκανόγιαννη (ΝΟΔ Ωρεών).

Μεγαλύτερος αθλητής του αγώνα ήταν ο 72χρονος Γιάννης Νοταράς, ενώ τερμάτισε στη 13η θέση ο προπονητής κολύμβησης του ΝΟΔΩ Αντώνης Τσώνος.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς αναφέρει στο προσωπικό του προφιλ:

Συγχαρητήρια σε όλους για την άρτια διοργάνωση, θερμές ευχαριστίες στο ΝΟΔΩ για την πρωτοβουλία και πολλά μπράβο στους αθλητές που συμμετείχαν.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού θα συνεχίσει να στηρίζει ανάλογες δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και βέβαια τονώνουν το τουριστικό μας προϊόν.

(δείτε το ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.