Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Ο Γ. Δραπανιώτης σχολιάζει

Search Our Site

γράφει ο Γιάννης Δραπανιώτης

Οι παρακάτω εικόνες δεν είναι απ' τη Μάνδρα είναι απ' τα Νέα Βρασνά του Δήμου Βόλβης στη Θεσσαλονίκη. Αλήθεια εκεί δεν υπάρχει Περιφερειάρχης που να φέρει ευθύνες μόνο στην Αττική υπάρχει;;;

Αλλά ξέχασα πως είναι δυνατόν να επιρρίψεις ευθύνες στο μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ. κ. Απόστολο Τζιτζικώστα; Ο κύριος Τζιτζικώστας υιός του αειμνήστου Γεωργίου Τζιτζικώστα. Του Γεωργίου Τζιτζικώστα Βεβαίως βεβαίως που ζήτησε άδεια ο ένδοξος βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος ο Β για να παραστεί στην κηδεία του. Θεματοφύλαξ του τρίπτυχου "πατρίς, θρησκεία οικογένεια" βεβαίως βεβαίως. Ρίχνεις ποτέ ευθύνες σε τέτοια εξέχοντα μέλη της κοινωνίας;;;

Ενώ στην Αττική είναι η Δούρου. Και τι είναι η Δούρου, μια Συριζαία αναρχοάπλυτη που πάει σε παρελάσεις γκέι, μια ληστοσυμμορίτισσα του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιανού του ΣΥΡΙΖΑ; Που είχαν μούτρα οι βρωμιάριδες των Εξαρχείων να ζητήσουν να πληρώσουν τις συχνότητες οι καλοί μας καναλάρχες, που ξεσκέπασαν σκάνδαλα και το μεγάλο φαγοπότι στην υγεία, που θέλουν άκουσον άκουσον να διαχωρίσουν την Εκκλησία από το Κράτος, που σέβονται και θέλουν να κατοχυρώσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν φτύνουν, ούτε χτυπούν τους διαφορετικούς, όπως προστάζει ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων ο "Μέγας".

Να λοιπόν ποιος φταίει για την καταστροφή στο Δήμο Βόλβης. Η Δούρου φταίει.

Μα η Δούρου είναι στην Αττική τι δουλειά έχει με τη Θεσσαλονίκη;

Δεν έχει καμία σημασία, αυτό αφού είναι αριστερή αυτή φταίει.....!!!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.