Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Κούλουμα έγιναν πολλά στην περιοχή. Κούλουμα που έχουν και παράδοση χρόνων…

Όμως φέτος τα κούλουμα έγιναν… must στο Πευκί!

Τόσο, που παραφράζοντας γνωστό διαφημιστικο σποτ, θα πούμε.... Δεν πέρασες τα κούλουμα στο Πευκί; … Αδικαιολόγητος !!!

Εκεί βρέθηκαν πολλοί που πρώτα πέρασαν από το Πευκί και μετά πέρασαν και από τα άλλα κούλουμα…

Στην παραλία του Πευκίου, από νωρίς, ο Σύλλογος «Ιππέας» οργάνωσε και πραγματοποίησε άψογα τα παραδοσιακά κούλουμα.

Τραπέζια στρωμένα από νωρίς, παραδοσιακά εδέσματα να μοιράζονται άφθονα, κρασί να ρέει σε ποσότητες, αλλά η αξία δεν ήταν σε αυτά. Και δεν ήταν σε αυτά, μιας και το πιο πολύτιμο που μοιράστηκε απλόχερα, ήταν το γέλιο και η ανθρώπινη αγκαλιά των μελών και των φίλων του ΙΠΠΕΑ σε όσους αποφάσισαν να περάσουν κούλουμα στο Πευκί.

Μια τεράστια παραλία, εκτός από τους κόκκους άμμου που μετρούσε, μέτραγε και τα πρόσωπα που βρέθηκαν πάνω σε αυτήν. Άλλοι πετούσαν αητό, άλλοι πάλι προσπαθούσαν να τον πατάξουν χωρίς επιτυχία μιας και ο καιρός δεν βοήθησε, άλλοι πάλι χόρευαν ασταμάτητα, άλλοι έτρωγαν και έπιναν και κυρίως… όλοι διασκέδασαν με την καρδιά τους, σαν μια οικογένεια, σαν μια παρέα, σαν φίλοι από πάντα.

Τα μικρά παιδιά καταχάρηκαν την ημέρα, όχι μόνο με τον διαγωνισμό χαρταετού, όχι μόνο με τα παιχνίδια που είχε οργανώσει ο Σύλλογος με την παρουσία της Φρού – Φρού της Τρελοκοτσιδούς, αλλά κυρίως γιατί η ζεστασιά που νοιώσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί ήταν τόση, που πραγματικά ήταν σαν να γιορτάζαμε την ημέρα στο σπίτι μας, με τους αγαπημένους μας, με την οικογένεια μας.

Τα Κούλουμα στο Πευκί πιθανά να μην έχουν τη διάρκεια ζωής που έχουν σε άλλες περιοχές, έχουν όμως ένα στοιχείο που τα κάνει να έχουν αξία: την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την ζεστασιά που όλοι θέλουμε να νοιώθουμε τέτοιες μέρες.

Και του χρόνου, ΙΠΠΕΑ, να μας ξαναδώσεις την ίδια χαρά…

Ταξιδέψτε στη σημερινή ημέρα μαζί μας, βλέποντας το ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ πλούσιο φωτορεπορτάζ μας…

Μη βαρεθείτε…!!! Είναι ενδιαφέρον… και αν δεν δείτε εσάς, θα δείτε σίγουρα κάποιον δικό σας ή γνωστό σας άνθρωπο!!!

Σε επόμενη ανάρτηση, θα υπάρχει και video από την γιορτή στο Πευκί, με χορούς, φαγητό και φυσικά την Φρου – Φρου Τρελοκοτσιδού!

Καλή Σαρακοστή…

Για να δείτε το φωτορεπορτάζ κάντε κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω από τη φωτογραφία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.