Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 12 Μαρτίου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδας για σκάφη κατηγορίας Optimist και Laser 4.7.

Η εκδήλωση έγινε με συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών και του Ναυτικού Ομίλου Λίμνης και τα αποτελέσματά της υπολογίζονται για την επιλογή συμμετοχής ναυταθλητών στην Εθνική Ομάδα.

Η πρώτη φάση είχε γίνει το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λίμνη ενώ στους Ωρεούς η όλη διαδικασία θα ξεκινούσε το Σάββατο 11 του μήνα. Ο πολύ κακός καιρός όμως δεν το επέτρεψε, αν και οι αθλητές περίμεναν σχεδόν μέχρι τις 18.00 για να μάθουν ότι τελικά δεν θα ξεκινούσαν.

Έτσι η εκκίνηση ορίστηκε και έγινε την Κυριακή μετά τις 10.00 το πρωί, που ευτυχώς ο καιρός βοήθησε και έδωσε την χαρά και στους αθλητές και σε όσους παρακολούθησαν, να χαρούν αυτούς τους αγώνες στους οποίους πήραν μέρος λίγο λιγότερο από 90 σκάφη.

Ο ΝΟΔ Ωρεών πήρε μέρος στους αγώνες αυτούς και μάλιστα κέρδισε βραβείο στα 11χρονα κορίτσια με την Θεοδώρου Ελευθερία.

Στην παραλία των Ωρεών είχε στηθεί τραπέζι με κέρασμα για τους νεαρούς αγωνιζόμενους, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες απονομές μεταλλείων.

Πολύς ο κόσμος αλλά και οι επίσημοι που βρέθηκαν στο χώρο, αλλά θα επικεντρωθούμε σε μερικά επι μέρους θέματα:

πρώτα από όλα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για να γίνει αυτή η διοργάνωση και πάνω από όλα πολλά μπράβο και στην Πρόεδρο του ΝΟΔΩ Ελένη Κοσμίδη, και στην έφορο Optimist – Laser Νάνσι Παπαποστόλου, και στον γενικό έφορο Κώστα Μπάμη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που απέκτησαν την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας και μετά από σχεδόν μια δεκαετία, ανέλαβε και πάλι ο ΝΟΔΩ αυτή την οργάνωση.

Από την άλλη, δεν πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός πως η περιοχή μας έχει κλειστή την πόρτα της που κοιτάζει τη θάλασσα μεγάλο διάστημα μέσα στο 24ωρο, πράγμα που ανάγκασε τους συμμετέχοντες να βιαστούν να φύγουν άρον – άρον για να προλάβουν το τελευταίο φεριμπότ. Και πιστεύουμε πως τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να μένουν ασχολίαστα, μιας και μας χαρακτηρίζουν και μας εμποδίζουν να αναπτυχθούμε σαν περιοχή. Ας σκεφτούμε πόσα άτομα φυλοξένησε η περιοχή μας για αυτή την διοργάνωση, άτομα που σίγουρα άφησαν στην περιοχή μας κάτι παραπάνω από την παρουσία και τη συμμετοχή τους!

Τέλος, η έλλειψη κολυμβητηρίου στην περιοχή δεν πρέπει να προσπερνάτε εύκολα με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης, αλλά κάποια στιγμή να γίνει μια μελέτη για την υλοποίησή του και όχι σε κάθε Δημοτικές Εκλογές να το βλέπουμε στα προεκλογικά φυλλάδια των παρατάξεων που μετά το… ξεχνούν.

Οι νικητές ανά κατηγορία αναφέρονται πιο κάτω, ενώ τις απονομές έκαναν: η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου - Σπανού, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και Περιφερειακός Έφορος Κεντρικής Ελλάδας Τέλης Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Θάνος Τζάτζαλος, ο Αντιδήμαρχος Ωρεών Κυριάκος Βογιατζής, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ν.Ε. Γιάννης Τσιρογιαννίδης, ο εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Αιδηψού Βασίλης Σκουρτανιώτης και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών Χριστίνα Σάμιαλη.

(απολαύστε το ΠΟΛΥ πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία και δείτε και σύντομο Video στο τέλος του άρθρου)

Κατηγορία Laser 4.7, αγόρια

Τσαπάρας Ηλίας, Ν.Ο - Αταλάντης

Τασούλας Παναγιώτης - Ι. Ο. Χαλκίδας

Περιβολιώτης Δημοσθένης - Ο.Ε.Α.Ν.Α.Β.

Κατηγορία Laser 4.7, κορίτσια

Κατσακλή Βασιλική - Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες

Κουτσαρά Χρυσάνθη - Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες

Τσιούπρου Ελένη - Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες

Κατηγορία Οptimist, αγόρια

Μαργωμένος Παναγιώτης - Ι.Ο. Χαλκίδας

Μπένης Μάριος - Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες

Σάρκος Ιωάννης - Ο.Ε.Α.Ν.Α.Β.

Κατηγορία Optimist, κορίτσια

Αντωνοπούλου Βιολέτα - Ο.Ε.Α.Ν.Α.Β.

Γρίβα Νικολέτα - Ι.Ο. Χαλκίδας

Περιβολιώτη Ευσταθία - Ο.Ε.Α.Ν.Α.Β.

Κατηγορία 11χρονα αγόρια

Ιωαννίδης Αλέξανδρος - Ι.Ο. Χαλκίδας

Πινιάρης Οδυσσέας - Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες

Παπαδιώτης Ορέστης - Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες

Κατηγορία 11χρονα κορίτσια

Μαρίνου Ζωή - Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες

Τζιβελέκη Αλεξάνδρα - Ν. Ο. Αταλάντης

Θεοδώρου Ελευθερία - Ν.Ο.Δ. Ωρεών

Μικρότερη αθλήτρια

Τζιβελέκη Αλεξάνδρα – ΝΟ Αταλάντης.

.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.