Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

ΙΣΤΙΑΙΑ 4-4-2017

1)ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Κ. ΛΙΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

2) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΤΖΑΛΟ

3) ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Istiaianews,Radioistiaia,Palmosev,Istiaiapress, Diavlos,Ευβοϊκή Γνώμη

ΨΗΦΙΣΜΑ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Επαγγελματικού συλλόγου Ιστιαίας συνήλθαν σήμερα ημέρα Τρίτη 04-04-2017 και ώρα 20:30 στα γραφεία του, σε έκτακτη συνεδρίαση κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου κ. Μαρίας Χότζα και της Γεν. Γραμματέως κ. Μαρίας Δημητροπούλου ύστερα από αίτηση του μέλους του Δ.Σ. κ. Βασίλη Δημόπουλου με ένα και μοναδικό θέμα προς συζήτηση.

ΘΕΜΑ:

Εξέταση της συνέντευξης του Αντιδημάρχου κ. Αθανασίου Τσάτζαλου στην εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη σχετικά με την λειτουργία της λαϊκής αγοράς στις 31-03-2017.

Ο Γεν. Γραμματέας του συλλόγου κ. Μαρία Δημητροπούλου ανέγνωσε το κείμενο της συνέντευξης που έδωσε στην εφημερίδα ο κ. Αντιδήμαρχος στα μέλη του Δ.Σ. καθώς και το Δελτίο Τύπου του μέλους του Δ.Σ. κ. Βασίλη Δημόπουλου και μετά από διαλογική συζήτηση και βρισκόμενα σε πλήρη απαρτία

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Και καλούν τον κ. Αντιδήμαρχο να απαντήσει:

1) Εάν τα αναφερόμενα στο φύλλο της εφημερίδας της Ευβοϊκής Γνώμης είναι αληθή ή μη και δημόσια να ανακαλέσει εγγράφως ή μέσω των Μ.Μ.Ε. μέχρι την Δευτέρα 10-04-2017 που είναι η ημέρα της επόμενης λαϊκής αγοράς και να εφαρμόσει τους κανόνες και τους νόμους που προκύπτουν από εγκυκλίους και από τον κανονισμό λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, σχετικά με την νόμιμη λειτουργία της.

2) Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, αγανακτισμένα καταδικάζουν την συμπεριφορά αυτή του κ. Αντιδημάρχου και λόγο σοβαρότητος του θέματος αποφάσισαν να φέρουν τούτο σε ημερήσια διάταξη με έκτακτη Γενική Συνέλευση, επιφυλασσόμενα παντός άλλου νομίμου δικαιώματός τους, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των μελών τους και του συλλόγου.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΟΤΖΑ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Β ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Α.ΚΟΜΠΟΘΑΝΑΣΗΣ

Ε.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Α.ΤΣΟΥΤΣΙΚΑ-ΠΕΤΗ

Λ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.