Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2017, ο Υπουργός Υγείας κος Ανδρέας Ξανθός, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας μετά από προγραμματισμένη περιοδεία στην Εύβοια.

Ο κος Ξανθός συνοδευόταν από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας) κο Νέστωρα Αντωνίου, τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου κο Σταμάτη Βαρδαρό και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Εύβοιας κο Νίκο Κόκκο.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Εύβοιας κος Αναστάσιος Πρατσόλης και κα Ζωή Λιβανίου καθώς και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κας Λίνα Ευσταθίου – Σπανού αλλά και ο Πρόεδρος της ΟΛΝΕ κος Ανδρέας Παπανδρέου.

Τον Υπουργό υποδέχθηκε ο Υποδ/ντής του Κέντρου Υγείας κος Πατρίκ, μιας και ο Δ/ντής του κος Αλεξ. Δάβρης βρισκόταν στην Χαλκίδα (όπως διευκρινίστηκε).

Ο κος Ξανθός περιηγήθηκε στους χώρους του ΚΥ Ιστιαίας και ενημερώθηκε για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί του αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής.

Στη συνέχεια, σε αίθουσα του ΚΥ, ο κος Ξανθός μεταξύ άλλων είπε πως γνωρίζει τα προβλήματα του συστήματος υγείας και τα οποία οφείλονται στα δημοσιονομικά θέματα της χώρας μας κατά κύριο λόγο. Τόνισε μάλιστα πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει βήματα για την βελτίωση του χώρου της υγείας, χωρίς – όπως επεσήμανε – να θέλει να ωραιοποιήσει την κατάσταση που ζούμε, που σίγουρα θέλει βελτιώσεις και για το λόγο αυτό ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να του κάνουν τις παρατηρήσεις τους.

Η Δήμαρχος κα Λίνα Ευσταθίου – Σπανού μεταξύ άλλων τόνισε πως η κατάσταση του ΚΥ Ιστιαίας είναι παράγοντας που επηρεάζει τον τουρισμό της περιοχής.

Στη συνέχεια ο κος Αντωνίου πήρε το λόγο και μεταξύ άλλων μίλησε με αιχμές για την απουσία του κου Δάβρη, λέγοντας επίσης πως «δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του».

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο κος Βαρδαρός ο οποίος μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε κατηγορηματικά πως « μέσα στο 2017 θα υπάρξει νέο ακτινολογικό μηχάνημα στο ΚΥ Ιστιαίας».

Πολίτες, εκπρόσωποι φορέων καθώς γιατροί και υπάλληλοι του ΚΥΙ, ανέφεραν τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά από τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο την φωτογραφία καθώς και σύντομο Video Απο την επίσκεψη του Υπουργού.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.