Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Μια διαφορετική γιορτή πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2017 στο Δημοτικό Σχολείο Πευκίου , μια γιορτή με σημαντικό περιεχόμενο και πολλά μηνύματα.

Ο Δ/ντης του σχολείου κος Νίκος Ψυχογιός μαζί με τους δασκάλους αλλά και τους γονείς, ετοίμασαν και παρουσίασαν μια γιορτή που βέβαια πρωταγωνιστές ήταν οι μικροί μαθητές.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, με την κάθε μια να μια από τις τέσσερις φυλές ανθρώπων που ζούν στη γαλάζια σφαίρα της γης, την λευκή δηλαδή, την κίτρινη, την μαύρη και την ερυθρόδερμη.

Τα μικρά παιδιά με την ενσάρκωσή τους έδωσαν μαθήματα αγάπης και ειρήνης σε όλους και ειδικά στους μεγάλους. Μαθήματα ενάντια στον πόλεμο και στον ρατσισμό.

Στο τέλος της γιορτής, όλα τα παιδιά ενώθηκαν σε κύκλους και δημιούργησαν ένα γαϊτανάκι παιδικών ψυχών γεμάτο με χαμόγελα και άφησαν τελικά ένα άσπρο περιστέρι, το περιστέρι της ειρήνης που φτερούγισε στον ουρανό του Πευκίου.

Οι μικροί μαθητές με τις παιδικές φωνές τους έστειλαν ένα μήνυμα στους δυνατούς του κόσμου: «ότι είναι μωροί αν πιστεύουν ότι η ειρήνη θα έλθει σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη με την κλαγή των όπλων».

Πριν φύγουν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου πήραν ως δώρο ένα καδράκι με την φωτογραφία της τάξης τους, καδράκι που φιλοτέχνησαν πάνω σε καμβά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Επίσης προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους αναψυκτικά και χειροποίοητα γλυκά από το Δ.Σ.

ΣΣ: ευχαριστούμε την κα Κωνσταντίνα Μπαζάκα για το φωτογραφικό υλικό

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.