Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Κάτω από την πανσέληνο του Ιουλίου, στον βράχο των Λουτρών Αιδηψού θα πραγματοποιηθεί σήμερα μια μοναδική εκδήλωση με τη συμφωνική ορχήστρα Paul Constantinescu της Ρουμανίας.

Εκτός από τις απαράμιλλες εκτελέσεις έργων των Μότσαρτ και Βέμπερ, θα ακουστούν και έργα Σκαλκότα, αλλά και παραδοσιακοί Ελληνικοί χοροί.

Πάντα από την συμφωνική ορχήστρα «Paul Constantinescu» της Ρουμανίας και των σολίστ Marie Isabel Kropfitsch και Valentin Macoviciuc. Και βέβαια με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.

Η εκδήλωση γίνεται μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικές Συναντήσεις στην Καρδιά της Ελλάδας», με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς, σε Δελτίo Τύπου που έχουμε ήδη δημοσιεύσει αναφέρει μεταξύ άλλων: "Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσα από συνέργειες ενισχύει την πολιτιστική της διαδρομή αναδεικνύοντας σημεία και θέσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Σκοπός είναι η ενίσχυση και η προβολή του «πολιτιστικού τουρισμού» προσφέροντας οργανωμένη πρόσβαση στους πολιτιστικούς της πόρους αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα τον σεβασμό που απαιτεί η αρχαιολογική και περιβαλλοντική τους αξία. Ιωάννης Κοντζιάς

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού"

Δείτε το πρόγραμμα της παράσταση:

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.