Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Επίσημη επίσκεψη στην περιοχή μας πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Τσεχίας στην Αθήνα κος Jan Bondy.

O κος Bondy, επίσημος προσκεκλημένος της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου – Σπανού, επισκέφθηκε την περιοχή μας για να γνωρίσει ο ίδιος τις δυνατότητες και τις ομορφιές που διαθέτει και τις οποίες η ίδια του «διαφήμιζε» εδώ και περίπου 6 μήνες.

Η περιοδεία περιλάμβανε εκτός από επίσκεψη στην Αιδηψό και τα ιαματικά της λουτρά, επίσκεψη και στις Ελληνικές Σεϋχέλλες όπως πολλοί αποκαλούν τα Λιχαδονήσια. Ο Πρέσβης έμεινε εντυπωσιασμένος από το πανέμορφο τοπίο, την ποικιλομορφία του και τις εναλλαγές καταπράσινου βουνού και καταγάλανης θάλασσας.

Αργά το απόγευμα, έδωσε μια μικρή συνέντευξη σε μέσα της περιοχής μας και το βράδι επισκέφθηκε την χορευτική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στον Νέο Πύργο.

Ο κος Jan Bondy στην συνέντευξη που παραχώρησε, ανάμεσα στα πολλά, αναφέρθηκε στο σκοπό και τους στόχους της επίσκεψής του στο Δήμο μας. Συγκεκριμένα τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τη Δήμαρχό μας και εξήρε το πάθος και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να προωθήσει τον ιαματικό τουρισμό της Αιδηψού.

Μάλιστα πρόσθεσε πως μιας και στη χώρα του έχουν μεγάλη πείρα στη διαχείριση ιαματικών πηγών, από το 1050 μάλιστα, έχουν έλθει ειδικοί στην περιοχή μας και έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από την καθαρότητα των ιαματικών πηγών της Λουρόπολής μας.

Επίσης ανέφερε πως θα γίνει προσπάθεια από τους 500 χιλιάδες Τσέχους τουρίστες που έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, να κατευθυνθεί ποσοστό προς την περιοχή μας.

Να αναφέρουμε εδώ πως η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, σαν Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων με Ιαματικό Τουρισμό, θα συμμετέχει σε Διεθνές Συνέδριο Ιαματικού Ιατρικού Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις Θερμοπύλες.

Βασικός του σκοπός θα είναι η προληπτική ιαματική ιατρική και θα βασίζεται σε τρείς άξονες:

1. Στα τεχνικά στοιχεία

2. Στην επιχειρηματική ευκαιρία

3. Στα Ασφαλιστικά Ταμεία των χωρών που στηρίζουν τις επισκέψεις τους σε χώρες με ιαματικό τουρισμό.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.