Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Η Σκεπαστή από χθες βρίσκεται πλέον στην Α΄ κατηγορία της Ευβοίας, μετά τη νίκη της με γκολ του Θαλασσινού Ι τΒ επι της ομάδας Καλοχώρι / Παντείχι, στον αγώνα μπαράζ που πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας.

Σας παρουσιάζουμε φωτορεπορτάζ αλλά και Video με τους πανηγυρισμούς με τη λήξη του αγώνα, αλλά και μετά, στα αποδυτήρια και κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών της από το γήπεδο.

Επίσης δείτε τις δηλώσει που έκανε ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Μπεκάκος αποκλειστικά στο EviaGoal, στις οποίες τονίζει την μεγάλη προσφορά του Βασίλη Θαλασσινού και ουσιαστικά «αφιερώνει» την άνοδο σε αυτόν.

Η ομάδα της Σκεπαστής επέστρεψε στο χωριό της Βόρειας Εύβοιας και το γιόρτασε με τραπέζι και ποτό σε στέκι του χωριού, όπου ο Πρόεδρος της ομάδα Γιάννης Βάγιας είπε σε όλους σε ζωντανή σύνδεση τα συγχαρητήριά του, μιας και ήταν για επαγγελματικούς λόγους εκτός περιοχής.

Έτσι πλέον φέτος, από τη Βόρειας Εύβοια θα υπάρχει εκπροσώπηση από δύο ομάδες, αυτές του ΑΟ Αιδηψός και της Σκεπαστής.

Για να δείτε Video με τις δηλώσεις Βαγγέλη Μπεκάκου, τους πανηγυρισμούς αλλα και φωτορεπορτάζ, κάντε κιλκ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.