Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017, στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου έγινε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συλλόγων που προετοιμάζονται στην Θάλασσα.

Οι αγώνες έγινα σε τρις (3) αγωνιστικές ενότητες και συμμετείχαν οι σύλλογοι: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ (22 αθλητές), ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ(45),ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ (3),ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ (13), ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (17 ), και ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΛΟΥ(6).

Στους αγώνες ξεχώρισε ο ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου που κέδρισε και στις 9 κατηγορίες. Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου να θυμίσουμε πως έχει πολύχρονη παρουσία και εκπροσωπεί την Εύβοιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Όμως και ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών κατάφερε και πάλι μια ξεχωριστή διάκριση, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους μιας και σχεδόν χωρίς βοήθεια εξακολουθεί να προσπαθεί και να φέρνει αποτελέσματα.

>strong>Συγκεκριμένα ο ΝΟΔΩ κατέκτησε συνολικά 34 μετάλλια, από τα οποία 14 χρυσά, 12 αργυρά και 8 χάλκινα, κατακτώντας έτσι την δεύτερη ομαδική θέση στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές των συλλόγων που πήραν μέρος στους αγώνες του Καρπενησίου, αλλά εμείς θα πούμε ένα ξεχωριστό και μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών, καθώς και στον προπονητή κολύμβησης του ομίλου Αντώνη Τσώνο.

Δείτε πιο κάτω τα συνολικά αποτελέσματα αλλά και τα αποτελέσματα του ΝΟΔ Ωρεών, τα οποία μας παραχώρησε ο Βαγγέλης Μούτουπας (http://sourta.blogspot.gr)

Για φωτορεπορτάζ κάντε κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου.

Tα αποτελέσματα για τον ΝΟΔΩ by Vagelis Moutoupas on Scribd

Loading...

Τα αποτελέσματα Κατηγοριών by Vagelis Moutoupas on Scribd

Loading...

Τα γενικά αποτελέσματα by Vagelis Moutoupas on Scribd

Loading...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.