Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Το Σάββατο 4-11-2017, μετά το νικηφόρο παιχνίδι των Ωρεών στις Κεχριές, η ομάδα συγκεντρώθηκε στη ταβέρνα του Μπέλου στη Σιανασό και «αγωνίστηκαν» με αντιπάλους δύο αρνιά και ένα κοκορέτσι!!!

Συγκεκριμένα η Διοίκηση είχε στη σούβλα δυο αρνιά και άλλη μία με κοκορέτσι, αλλά και ότι άλλο χρειάστηκε σαν συνοδευτικό. Τα μέλη της ομάδας, παίκτες, προπονητής και Διοίκηση, συνέφαγαν με αστεία, πειράγματα και φυσικά κρασάκι.

Ο Πρόεδρος Πολύδωρος Δημητρίου απευθυνόμενους στους ποδοσφαιριστές, τους συνεχάρη για την μέχρι τώρα αήττητη πορεία της ομάδας, ευχήθηκε «και στους επόμενους 18 βαθμούς» και κάλεσε όλους να είναι συνεπείς στις προπονήσεις "μιας και ο στόχος του πρωταθλήματος θέλει δουλειά".

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.