Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Για άλλη μια φορά παρούσα η Ελλάδα στο διεθνές φεστιβάλ της τουριστικής βιομηχανίας που πραγματοποιείται στο Λονδίνο από τις 6 μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την έκθεση «World Travel Market-WTM», η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος. Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 5000 εκθέτες από 180 χώρες.

Η Ελλάδα είναι παρούσα με το περίπτερο του ΕΟΤ αλλά παρούσα είναι και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να προωθήσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Εκεί βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και φυσικά και ο υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς. Τα αποτελέσματα που αναμένονται είναι θετικά, μιας και τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και της συνέντευξης που θα παραχωρήσει στα διεθνή μέσα, όπου θα παρουσιάσει τη στρατηγική της Ελλάδας στο μέτωπο του τουρισμού.

Στο προφίλ του στο FaceBook ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: «Καλησπέρες από το Λονδίνο. Με την πιο ισχυρή ομάδα, Περιφέρειας και επιχειρηματιών του τουρισμού από τη Στερεά Ελλάδα κάναμε ακόμη μία στάση σε αυτό το ταξίδι που έχουμε ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο για να προωθήσουμε τον τουρισμό μας. Στάση σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις. Στη World Travel Market του Λονδίνου. Νέες συνεργασίες, νέες συμφωνίες και νέες επαφές για να διεκδικήσουμε κομμάτι της πίτας της τουριστικής αγοράς. Και αξίζουμε το μεγαλύτερο κομμάτι. Το βλέπουν όλοι και αυτό θέλουμε. Να είμαστε παντού και να μιλά όλος ο κόσμος για τη Στερεά Ελλάδα»

ΣΣ: στη φωτογραφία, η όμορφη κοπέλα είναι απο τη Σκύρο και ποζάρει με τους Μπακογιάννη και Κοντζιά, με την παραδοσιακή φορεσιά του νησιού της.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.