Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Το αθλητικό σωματείο Α.Κ. ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΛΥΜΝΙΩΝ διοργανώνει στην έδρα του την Λίμνη Ευβοίας, σεμινάριο τριών ημερών και εξετάσεις Dan ( μαύρων ζωνών ).

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στη Λίμνη τις 29 – 30 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2018 και τις εξετάσεις κάνει ο Sensei Jon Wicks ( World Chief Instructor ).

Οι αθλητές και οι προπονητές ανά τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια του Sensei Jon Wicks μόνο σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα της WIKF και στις πρωτεύουσες των χωρών που τον προσκαλούν , ενώ να τονίσουμε πως για πρώτη φορά γίνονται σεμινάρια και εξετάσεις Dan εκτός Αθηνών .

Το Καράτε είναι Ιαπωνικής καταγωγής και ο Sensei είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει Ιαπωνικό Dan WIKF ανά τον κόσμο, άρα οι αθλητές και οι δάσκαλοι που επιθυμούν να κατακτήσουν ένα τέτοιο Dan θα πρέπει να ταξιδεύσουν όπου διενεργεί εξετάσεις ο Sensei.

Οι φωτογραφίες και το Video που εξασφαλίσαμε είναι από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης (29-6-2018).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.