Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στις Εργατικές Κατοικίες Ιστιαίας τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Με παρουσία πολύ κόσμου αλλά και αντιδημάρχων, η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου – Σπανού παρουσίασε στους πολίτες του Δήμου τι θα προσφέρει αυτή η νέα κοινωνική υπηρεσία, δομή που σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Μίλησαν στη συνέχεια και οι υπεύθυνες του προγράμματος (Βάσω Στεργίου, Κατερίνα Τρικαλιώτη, Σοφία Γκανά και Καλιρρόη Χρυσικού), ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Κυριάκος Βογιατζής και στη συνέχεια έγινε ο Αγιασμός από τον πατέρα Γ. Χαιρόπουλο.

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής από τις «μαθήτριες» του Συλλόγου ΤΟ ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ, ενώ συμμετείχαν και τα μέλη του ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ.

Ακολούθησε από τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ το θεατρικό αναλόγιο ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΡΟΥΣ, με τη μουσική συνοδεία του Νίκου Σταμούλου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου, ενώ δείτε τι είπε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου – Σπανού από το Video της Live εκπομπής που έκανε ο ΔΙΑΥΛΟΣ News και στη συνέχεια δείτε το απόσπασμα από το θεατρικό Αναλόγιο.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.