Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 «στρατηγός» του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος επισκέφθηκε την Ιστιαία και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας έκανε την παρουσία του βιβλίου του «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις».

Το Νομικό Πρόσπωπο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού . «Κοινωνική Μέριμνα, Αλληλεγγύη και Αθλητισμός» είχε την οργάνωση της εκδήλωσης η οποία συγκέντρωσε πολλούς φίλους του μεγάλου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Άνθρωποι που αγαπούν όχι μόνο τον Μίμη αλλά και το ποδόσφαιρο. Μαζί και τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Λάζαρου Κυρπισλίδη που έδωσαν ένα διαφορετικό «χρώμα» στην εκδήλωση με τον αυθορμητισμό τους και την ειλικρίνεια τους.

Την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης του Μίμη Δομάζου Αριστείδης Ξυντάρας, ο οποίος και παρουσίασε κυρίως στα νέα παιδιά το τι σημαίνει Μίμης Δομάζος: ο ποδοσφαιριστής που κατά κοινή ομολογία είναι ο καλύτερος στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου με 536 συμμετοχές (ρεκόρ που θα αργήσει πάρα πολύ για να καταρριφθεί και πιθανά και να μη συμβεί ποτέ αυτό), ο άνθρωπος που έπαιξε ποδόσφαιρο χωρίς καλαμίδες για 20 χρόνια χωρίς να έχει ποτέ τραυματιστεί, αυτός που πήρε πρωτάθλημα αήττητος και μεγάλος σε ηλικία, με τη ζωντάνια έφηβου κράτησε την ολυμπιακή φλόγα το 2004.

Το λόγο πήρε και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου – Σπανού η οποία εξήρε τον ποδοσφαιριστή που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 100 δημοφιλέστερους Έλληνες όλων των εποχών, τον άνθρωπο η η Αλίκη Βουγιουκλάκη θέλησε να γνωρίσει μιας και ήταν ποιο δημοφιλής από αυτήν.

Για τον Μίμη Δομάζο μίλησαν σύντομα και ο Δημήτρης Φεργαδιώτης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μυρτώ Παπαϊωάννου αλλά και ο Κώστας Μασουρίδης ο οποίος είναι και προσωπικός φίλος του Μίμη.

Σε όλους ο Μίμης Δομάζος δώρισε ένα αναμνηστικό εισιτήριο του Γουέμπελϋ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον 76χρονο Μίμη Δομάζο να συνομιλεί με τα παιδιά της Ακαδημίας αλλά και τους παρισταμένους και βέβαια δείχνοντας το βιβλίο του στους μικρούς και εξηγώντας τους την ιστορία φωτογραφιών από την ποδοσφαιρική του καριέρα που περιέχει.

Ο Μίμης Δομάζος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο ΔΙΑΥΛΟΣ NEWS, συνέντευξη που μπορείτε να δείτε σε άλλη μας ανάρτηση.

Δείτε πιο κάτω Video με το τι είπε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου – Σπανού.

Το φωτορεπορτάζ θα το δείτε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.