Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Άλλο ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ παρουσιάζουμε σήμερα και έχει να κάνει με τη ΔΗΚΕΙΑ.

Πρόσφατα είχαμε αναδείξει το γεγονός της αλλαγής λογιστικής υποστήριξης της ΔΗΚΕΙΑ και πως από τα 3.200 ευρώ + ΦΠΑ που πλήρωνε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έδωσε με απευθείας ανάθεση σε γραφείο της Αθήνας με 20.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για τη νέα χρονιά, ενώ για το τελευταίο τρίμηνο του 2018 έδωσε 3.000 ευρώ για καθαρισμό της Βιβλιοθήκης Αιδηψού, 2.000 ευρώ για συντήρηση των επίπλων και εξοπλισμού της, 4.000 ευρώ για τη γραμματειακή της υποστήριξη και επιπλέον 2.000 ευρώ για τις λογιστικές υπηρεσίες της.

Με το σημερινό έγγραφο που παρουσιάζουμε, η ΔΗΚΕΙΑ με απευθείας ανάθεση και με υπογραφή μόνο του Προέδρου της κου Γιάννη Χαρβαλιά, δίνει 5.400 ευρώ συν ΦΠΑ (6.996,00 ευρώ δηλαδή) για την «Προμήθεια προγράμματος λογισμικού για τις ανάγκες της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. με δυνατότητα Διαδικασίες Απλογραφικού(Προϋπολογισμός, Δεσμεύσεις, Δαπάνες, Υποχρεώσεις, ενταλματοποίηση, κύκλωμα επιτρόπου, Διαχείριση εσόδων, ταμείο), Λογιστικές Διαδικασίες (Γενική και Αναλυτική Λογιστική, Διαχείριση Παγίων), Αποφάσεις Οργάνων, Διαύγεια (Παρακολούθηση αποφάσεων με αυτόματη ανάρτηση στο Διαύγεια.)».

Δηλαδή πληρώνουμε την λογιστική υποστήριξη σε ιδιωτική εταιρεία της οποίας της παρέχουμε εμείς το πρόγραμμα; Δώσαμε την υποστήριξη σε ιδιώτη ο οποίος δεν είχε το εξοπλισμό και γι αυτό του τον κάνουμε δώρο;

Και αν πούμε πως δεν είχε τον εξοπλισμό για την παρακολούθηση των αποφάσεων των οργάνων και του ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεν είχε και για τις διαδικασίες του απλογραφικού; Ή τις λογιστικές διαδικασίες όπως Γενική και Αναλυτική Λογιστική και διαχείριση παγίων;

Νοείται λογιστικό γραφείο σήμερα που δεν έχει το απαραίτητο λογισμικό για να κάνει αυτές τις λογιστικές εργασίες;

Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει…

Θα πρέπει να μας εξηγήσουν πιστικά, μιας και τα δικά μας χρήματα είναι αυτά που μοιράζονται απλόχερα !

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.