Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Ο Βασίλης Δημόπουλος χαρακτηρίζει «επικίνδυνη» την Δημοτική Αρχή

Στην εκπομπή της Παρασκευής 25-1-2019 στο ΡΑΔΙΟ Ιστιαία 100,4 ο Γιάννης Τσελίκας είχε σαν θέμα τον προϋπολογισμό του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και συζήτησε με τους Γιάννη Δραπανιώτη και Βασίλη Δημόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα για το θέμα, η κα Ουρανία Παπανδρέου (επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας) είχε καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης της Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτ. Συμβουλίου της 17-12-2018 για τον προϋπολογισμό του Δήμου (άλλος προϋπολογισμός ήλθε για συζήτηση και άλλος ψηφίστηκε).

Χθές λοιπόν η Οικον. Επιτροπή του Δήμου πραγματοποίησε κατεπείγουσα συνεδρίαση και συζήτησε και πάλι τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Ο Γιάννης Τσελίκας συζήτησε με τον Γιάννη Δραπανιώτη και αναφέρθηκε πως ο κος Δημόπουλος του έδωσε την πληροφορία πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζήτησε για το θέμα εξηγήσεις από το Δήμο μας με έγγραφο από τις 19-1-2019. Επίσης θύμισαν και οι δύο συνομιλητές, πως στην συνεδρίαση του ΔΣ στις 10 Δεκεμβρίου 2018, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και αποχωρήσεις συμβούλων μιας και δεν τους είχαν παρασχεθεί τα απαιτούμενα έγγραφα, με τον Θανάση Σπανό (Αντιδήμαρχος Παιδείας) να λέει πως αυτά τα έγγραφα υπάρχουν αναρτημένα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Τα θέματα όμως αναρτήθηκαν εκ των υστέρων και έτσι η συνεδρίαση ξαναέγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2018. Εκεί λοιπόν διαπιστώθηκε πως άλλη απόφαση είχε πάρει η Οικον. Επιτροπή και άλλος προϋπολογισμός ήλθε προς συζήτηση στο Δημ. Συμβούλιο. Ο Γιάννης Τσελίκας και ο Γιάννης Δραπανιώτης τονίζουν πως αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προϋπολογισμός του Δήμου και θα συζητηθεί αυτός για ΤΡΙΤΗ φορά !

Στη συνέχεια έκανε παρέμβαση ο Βασίλης Δημόπουλος που τόνισε πως ο Δήμος μπορεί να λειτουργήσει μέχρι 31-3-2019 με τον προϋπολογισμό του 2018 και πως ο νέος θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί μέχρι 31-12-2018. Επίσης χαρακτηρίζει «απάτη» την εκ των υστέρων ανάρτηση των απαραίτητων εγγράφων στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και επίσης «επικίνδυνη» την Δημοτική Αρχή.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.