Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Κοντζιάς, πραγματοποίησε συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους των Ωρεών.

Ο κος Κοντζιάς στην του ομιλία αναφέρθηκε στην πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, την καθημερινότητα των πολιτών που έχει καταρρεύσει με προβλήματα ύδρευσης, αποχέτευσης, σκουπιδιών, αγροτικής οδοποϊας αλλά και των δρόμων γενικότερα. Δεσμεύτηκε για την ίδρυση εταιρείας ύδρευσης – αποχέτευσης και για ορισμό αρμόδιου αντιδημάρχου για την επίβλεψη της οδοποιιας.

Αναφέρθηκε στον «πίσω δρόμο» των Ωρεών» λέγοντας πως «είναι εικόνα κεντρικής Ασίας». Στη συνέχεια είπε πως και το Πάνω χωριό έχει εγκαταλειφθεί και δεσμεύτηκε για ενέργειες ώστε το Κάστρο των Ωρεών να γίνει χώρος εκδηλώσεων, αλλά και τη δημιουργία Κέντρου Ιστορικής – Αρχαιολογικής πληροφόρησης του Δήμου στους Ωρεούς για δημιουργία εκθετηρίου αρχαιοτήτων αλλά και για το εμβληματικό μνημείο του Ταύρου των Ωρεών.

Στη συνέχεια μίλησε για το «σύνδρομο Ευσταθίου» και το γήπεδο των Ωρεών, έκανε αναφορά στο θέμα του Γεωπάρκου και ανέλυσε πως τα εκατομμύρια που η κα Ευσταθίου λέει πως έχει εξασφαλίσει, είναι χρήματα ή που πρέπει να διεκρικηθούν ή κινδυνεύουν να χαθούν πολύ σύντομα. .

Τέλος, δέχτηκε ερωτήσεις από τους κατοίκους και απάντησε σε ερωτήματά τους σχετικά με το δρόμο Νησιώτισσας, τα αδέσποτα κα.

Δείτε τα σχετικά Video που ακολουθούν, από την συνάντηση του Γιάννη Κοντζιά στους Ωρεούς:

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.