Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Το απόγευμα της Τρίτης Μαΐου 2019 ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Κοντζιάς, πραγματοποίησε συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους του Αρτεμησίου και στη συνέχεια με του Πευκίου.

Ο κος Κοντζιάς στην του ομιλία αναφέρθηκε στην πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, την καθημερινότητα των πολιτών που έχει καταρρεύσει με προβλήματα ύδρευσης, αποχέτευσης, σκουπιδιών, αγροτικής οδοποϊας αλλά και των δρόμων γενικότερα. Μίλησε για την ίδρυση εταιρείας ύδρευσης – αποχέτευσης και για ορισμό αρμόδιου αντιδημάρχου για την επίβλεψη της οδοποιιας, ενώ ασχολήθηκε και με τοπικά θέματα όπως το ποτάμι Αρτεμησίου και το Κοινοτικό Ιατρείο, η παιδική χαρά αλλα αναφέρθηκε και στον ιστορικό ρόλο του Αρτεμησίου κατα την αρχαιότητα.

Στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους κατοίκους και απάντησε σε ερωτήματά τους σχετικά με το δρόμο Νησιώτισσας, τα αδέσποτα κα.

Δείτε τα σχετικά Video - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ που ακολουθούν, από τις συναντήσεις του Γιάννη Κοντζιά σε Αρτεμήσιο και Πευκί:

-------------------- ΒΑΣΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ

-------------------- Η κα Ευσταθίου και το Γεωπάρκο (Απόσπασμα απο την ομιλία στο Πευκί)

-------------------- Ο Γιάννης Κοντζιάς απαντά στο Πευκί για το ποτάμι Αρτεμησίου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.