Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Την προ – τελευταία του ομιλία πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2019 ο Γιάννης Κοντζιάς, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Ο κος Κοντζιάς που βγήκε νικητής την προηγούμενη Κυριακή αγγίζοντας την αυτοδυναμία, μίλησε στα Λουτρά της Αιδηψού, στους πολίτες της ενότητας που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη διαφορά ψήφων από την παράταξη της νυν δημοτικής αρχής, διαφορά που άγγιξε το 18,26%.

Ο Γιάννης Κοντζιάς στάθηκε στην ομιλία του σε θέματα που αφορούν την περιοχή και έδωσε απαντήσεις με σημεία του προγράμματός του.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Θανάση Καμαράτο και την Ασπασία Μιμούση για το ήθος του προεκλογικού τους αγώνα, αλλά πήρε και ξεκάθαρη θέση στο θέμα της αυτονόμησης της Αιδηψού.

Ο κος Κοντζιάς ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας: «Πάμε γερά να εκλέξουμε το Δήμαρχό μας. Όλοι μαζί δουλειά και θα ξεχάσουμε τα ΘΑ και τα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ και θα μείνουμε στο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, όλοι μαζί, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Η άφιξη του Γιάννη Κοντζια στο χώρο της ομιλίας

Η βασική ομιλία του Γιάννη Κοντζιά

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.