Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Την τελευταία του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε χθές στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, Γιάννης Κοντζιάς .

Οι πολίτες της πόλης έδωσαν ηχηρό μήνυμα για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, μήνυμα νίκης και απάντησης για το ποιος θα είναι ο Δήμαρχος που θα επιλέξει και ο οποίος θα οδηγήσει το Δήμο σε ένα καλύτερο μέλλον.

Σε μια πραγματικά μεγαλειώδη συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής, ο Γιάννης Κοντζιάς επικεντρώθηκε σε θέματα του προγράμματός του αλλά απάντησε και στις συκοφαντίες που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα από πλευράς της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Ο κος Κοντζιάς ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας : «΄Ηλθε η ώρα από αυτή τη Δευτέρα να αναμετρηθούμε με τα όνειρα μας. Με τα όνειρά μας για γιας να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον, όχι για εμας, για τα παιδιά μας.

Πάμε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε

και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ»

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.