Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Με μια λιτή εκδήλωση, ο Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς τίμησε το βράδι της Κυριακής 11 Αυγούστου 2019 τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα Δημήτρη Παπαχρήστο.

Φύση ατίθαση και ασυμβίβαστη, ο Δημήτρης Παπαχρήστος δεν ξεπούλησε τις ιδέες και τα πιστεύω του για να τις ανταλλάξει με καρέκλες και υπουργικούς θώκους, αγωνιζόμενος με το προσωπικό του παράδειγμα, αδιαφορώντας για το οικονομικό του κόστος.

Στην παρουσίαση μίλησαν φίλοι του για την προσωπικότητά του και το συγγραφικό του έργο, ενώ προβλήθηκε το πολύ καλό θεατρικό του έργο ΝΗΡΕΑΣ ΒΑΡΑΣ στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Αρμένης, η Μαρίκα Τζιραλίδου και ο Χάρης Σώζος σε σκηνοθεσία της Εύας Κοταμανίδου.

Λίγα λόγια για το ίδιο:

Ο Δημήτρης Παπαχρήστος είναι συγγραφέας, αρθρογράφος και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών, όπως επίσης και εκφωνητής. Έγινε γνωστός ως βασικός εκφωνητής στο ραδιοσταθμό των φοιτητών κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το 1973.

Γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1950 στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας Ευβοίας. Τελείωσε το Γυμνάσιο το 1968 στην Ιστιαία. Συμμετείχε ενεργά στο αντιδικτατορικό κίνημα. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ (Ανωτάτη εμπορική).

Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και είναι παραγωγός και παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών. Έχει κάνει εκπομπές στην τηλεόραση και έχει δημιουργήσει τρία ντοκιμαντέρ πολιτικού, ιστορικού και οικολογικού περιεχομένου, που έχουν παιχτεί επανειλημμένα. Εργάστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος, στη διεύθυνση οικονομικών μελετών και ζει στα Εξάρχεια. Ήταν ο βασικός εκφωνητής στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείου όσο αυτό τελούσε υπό κατάληψη από τους φοιτητές το 1973.

Δείτε πιο κατω το φωτορεπορταζ. Θα ακολουθήσει σε νέα ανάρτηση VIDEO με την εκδήλωση...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.