Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Search Our Site

Το βράδι της 13ης Αυγούστου 2019 στην κατάμεστη αυλή του δημοτικού Σχολείου Νέου Πύργου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Νέου Πύργου μας χάρισε μια μουσική βραδιά με τραγούδια του παλιού καλού Ελληνικού κινηματογράφου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού Αναγέννηση Νέου Πύργου 2019.

Με μουσική, εικόνα και δρώμενα αναπολήσαμε την Ελλάδα του Μάνου, του Μίκη, του Σταύρου, του Αλέκου, του Ιάκωβου, του Ζαμπέτα, της Αλίκης, της Τζένης, του Νικου, του Μπάρκουλη, του Χιώτη και της Μαίρης, του Ντίνου και της Ρένας, του Γρηγόρη, του Πουλόπουλου, της Ζωζώς και της Σπεράντζας, του Σταυρίδη, του Αυλωνίτη, του Βέγγου, του Ορέστη, της Ζωίτσας στην Ελλάδα της Μελίνας.. και τόσων άλλων που κατάφεραν σε 2 μόνο δεκαετίες να γυρίσουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο!!

Συντελεστές της παράστασης:

Νίκος Σταμούλος - Κιθάρα Τραγούδι

Ζωή Σελίμη - Τραγούδι Φωνητικά

Δημήτρης Κατσάνος - Βιολί

Απόστολής Κουκουγιάννης - Μπουζούκι

Κώστας Μπριόλας - Τύμπανα Κρουστά

Βασίλης Γκορίτσας - Πλήκτρα Φωνητική

Καλλιτεχνική Επιμέλεια : Νίκος ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

Ηχητική Κάλυψη & Φωτισμός: Χριστίνα ΜΠΕΛΜΕΖΟΥ

Δείτε το Video - επιλογή απο την παράσταση και φτωορεπορτάζ (στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.